giok123 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) Samsung a dat lovitura cu telefonul-tableta Galaxy Note, inregistrand un numar de 7 milioane de unitati vandute.Mai multe site-uri au anuntat ca Samsung va lansa un nou model Galaxy Note 2, in aceasta toamna.Galaxy Note 2 va avea probabil un procesor quad-core Exynos , o camera de 12 megapixeli si o baterie cu o autonomie mult mai mare.Ecranul ar putea avea o dimensiune mai mare de 5,5 inci, avand o rezolutie de 1680 x 1050 pixeli si ar putea sa fie flexibil cu ajutorul tehnologiei UBP (unbreakable plane).Galaxy Note 2 ar putea avea instalata o noua versiune a sistemului de operare Android: 4.1 Jelly Beam.Modelul este asteptat sa fie lansat in luna octombrie a acestui an.Samsung va lansa display-ul flexibil indestructibil anul acesta Sursa : Samsung Galaxy Note 2 va avea un ecran flexibil Edited June 25, 2012 by giok123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutz15 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Nu ?tiu ce doamne iart?-ma (dracu) sa mai scoat?.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Minority raport is closing . Cred ca tel ala e mai puternic decat pc-urile pe care le am la munca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Era si cazul sa apara pe piata, tehnologia pentru ecrane flexibile exista deja de ani buni. Totusi, curiosii vor fi rupti la buzunar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensi Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Imediat vor aparea telefoane pe care le poti folosi pe post de bicicleta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cor3Quad Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) Nu inteleg care ii rostu unui telefon cu ecran flexibil. Edited June 25, 2012 by Cor3Quad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Nu inteleg care ii rostu unui telefon cu ecranul flexibil.fetele il pot purta ca tampon,si la copiat se poate scoate subtil,insesizabil cu aplicatiii android:D... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaNt0maX Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 sa il faca gorneta fetele sa il bage in (|) si sa o roage pe colega de banca sa ii dea apeluri ca e pus pe vibratii ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 mi se pare prea exagerat acest telefon,am umblat pe el pe note si nu stiu cum mama dracu il poti purta in buzunar,tre sa faci implant...Note 2 are configurati mai bune ca majoritatea pc-urilor si mi se pare ca se exagereaza deja cu telefoanele procesoare quad core wtf? in urmatori ani o sa se ajunga la telefoane cu procesor cu 8 nuclei la ce concurenta e pe piata si la rami nu mai zic..Nu stiu ce sa zic in privinta ecranului flexibil,o sa para ca telefonul e din alta galaxy'e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Mda..nici eu nu-mi dau seama momentan la ce ajuta ecranul flexibil:-? Anti-casant?De ce dracu le face mari? pai ar trebui sa-si ia si baietii posete, sa poata purta smart-phoanele astea...Eu astept de alea..cu holograma touch-sensitive..ecran expandabil, smecherii :> telefoane mici...dar la nevoie...MARIII:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endakin Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Nu inteleg care ii rostu unui telefon cu ecran flexibil.Pai unii oameni cand se duc la baie isi iau si telefonul, iar altii descopera ca au incepout o traba si nu s-au pregatit cu cele necesare. Cu ce sa te stergi? Solutie: Folosesti telefonul!Nu se pateaza si nu imprumuta mirosul! Este revolutia stersului la c*r!Asa vor falimenta companiile care fac hartie igienica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...