yceman Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 (edited) Organizez excursii cu yacht-ul ( Oceanis 37 Beneteau) cu plecare din Portul Tomis Constanta. 120 ron/zi de persoana (grupuri de 6-8 persoane) pm pt detalii sau intrebari aici// nota de la tex: va rog sa nu-i dati warn sau sa-i stergeti threadul, e destul de vechi omul pe forum. (s-a primit deja report post)multumesc tex ... cred ca ma lipsit cam mult pe aici ...gata cu anunturile ? sau invidiosi astia ca nu ajung la mare ? Edited July 2, 2012 by yceman Quote
yceman Posted July 2, 2012 Author Report Posted July 2, 2012 (edited) nu stiu daca mai am voie sa pun poze pe aici ca dau copiii report grupa mare..cred ca gata cu anunturile..posibil regula noua cat am lipsit ..mai bine lasa`mi un mail pe pm si iti pun poze reale pe mail ... poti cauta pe google..am pus tot numele ca sa puteti cauta..este exact acelasi Edited July 2, 2012 by yceman Quote
B3st Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 Btw, nu faci si tu oferte pentru rst ?Vin in vreo' saptamana, s-ar putea sa-ti utilizez serviciul de chill out. Quote
yceman Posted July 2, 2012 Author Report Posted July 2, 2012 (edited) Btw, nu faci si tu oferte pentru rst ?Vin in vreo' saptamana, s-ar putea sa-ti utilizez serviciul de chill out.daca sunteti grup de 7-8 pers. fac si o reducere...doar pt membri rst dar nu signed in 2012da`mi pm cu un mail sau id de mess si discutam Edited July 2, 2012 by yceman Quote
selected Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 tre sa fim 8 membri rst ? sau unu si gata ? Quote
yceman Posted July 2, 2012 Author Report Posted July 2, 2012 tre sa fim 8 membri rst ? sau unu si gata ?fratilor glumiti ? unu din voi sa fie rst`ist... care si-a strans gasca ... mai greu aduni 8 membri deci va astept in continuare la mare si care doriti intrebati sau pm Quote
xTremeSurfer Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 sper sa strang eu vreo 8 persoane . cam scump 120 roni dar eu zic ca se merita un pm cu o poza ceva? thx Quote
yceman Posted July 2, 2012 Author Report Posted July 2, 2012 (edited) cautati pe google " Oceanis 37 Beneteau" aceasta este barca...este exact aceasi...nu e sparta nu lipsesc parti din ea si nici nu e peticita cu placi de lemn...dar iti voi pune si o poza pe pmse merita...abia azi am inceput sa fac excursile ... am fost cu 2 familii...dupa rada din constanta...am gasit si delfini...au vrut sa incheie ziua cam repede la ora 23 deoarece aveau copii dar pentru tineri petrecerea continua si peste noapte in larg. E altfel fata de ce esti obisnuit pe plaja... Edited July 2, 2012 by yceman Quote
sicilianul Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 Pai daca tot zici de combinatia cu reducerea pt noi, putem sa combinam treaba si sa facem o intalnire a membrilor, si totodata sa vizitam si marea etc. O betie ceva ca nu strica Quote
robertutzu Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 deci sincer la cum arata as da si 150 sa stau o zi ca bossu` pe ea cu un mai-tai in mana Quote
ENCODED Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 (edited) suna interesant , ramane sa ne auzim P.S. Il lasi pe mana mea ca`l conduc eu Edited July 3, 2012 by ENCODED Quote
yceman Posted July 3, 2012 Author Report Posted July 3, 2012 daca ai carnet de skipper te las sa te distrezi in mare libera oricum...astept sa ma suni cand vi ... chestia e sa ma suni in avans sa nu fie rezervat de altcineva pt ziua in care vrei Quote
DarkyAngel Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 dac? îl la?i la enc.. vin în alt? zi )) ( just kidding )ar trebui s? vedem cam fiecare pe când poate, m?car s? ne strângem mai mul?i de pe rst .. poate ajung ?i eu vara asta Quote
bcman Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Poate vin si eu cu cativa colegi. Vorbesc cu ei si dupa aceea iti transmit si tie datele. Quote
ENCODED Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 n`am carnet , dar invat repede am mai mers ( cei drept mai mica barca ) cu a lu unchimiu Quote
HackKing Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 La telefon.La oua il cauti tu, eventual ii pui si sare cand le molfai. Quote
ENCODED Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 faci reduceri mari sau ..Vezi ca mai sunt oferte : 50 lei / 1 ora ( daca asta nu e buna ... ) Quote
Gonzalez Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Nu-mi permit sa merg la mare.-Gonzalez Quote