MadAgent Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Pentru ca asa e frumos, sa si dai, nu numai sa iei... Pentru ca am citit multe lucruri care au fost de folos de pe forum in ultimii ani. Pentru ca pe cativa ii va ajuta. Pentru MAMA. Si nu in ultimul rand pentru ca asa a vrut carbazanul meu.IT&C Security 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Arata foarte bine. Sunt materialele de la masterul de Securitate Informatica de la ASE? Ai facut masterul acolo, poti da mai multe detalii? As fi si eu interesat sa fac acel master, de aceea intreb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzu_mac Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Bla...Bla... Bai daunloading dis iu ar baunded tu dilit it as cuic as iu can.... Bla... Bla...MadAgent 2012 Nice, thx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf123 Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Multumesc pentru ca lai postat pe forum,Mai invat ceva chesti noiLike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadAgent Posted August 5, 2012 Author Report Share Posted August 5, 2012 Arata foarte bine. Sunt materialele de la masterul de Securitate Informatica de la ASE? Ai facut masterul acolo, poti da mai multe detalii? As fi si eu interesat sa fac acel master, de aceea intreb.Da, sunt cursurile de la ASE. Nu, nu am facut masterul acolo, securitatea este doar un hobby. Cursurile le am de la un fost coleg... In principiu daca ai timp sa mergi la cursuri am inteles ca e ok... Cursurile sunt in weekend(cred ca vineri dupa ora 6 si sambata, nu sunt 100% sigur), oricum dupa cum in ASE sunt multi profi care habar nu au cu ce se mananca materia lor, au citit si ei una alta si stiu doar teoria care nu este intotdeauna de actualitate, nu stiu cum este. Ca in tot ASE-ul sunt profi de elita si profi care nu au nici o treaba... Give it a try, poate cand termini tu, faci un update la ce am postat eu cu ce a mai aparut nou... Ce e ok acolo e ca de trecut treci(ASE, fabrica de diplome), de muncit poti munci(cursuri in weekend) si daca vrei sa inveti ceva ai de unde(sau macar un o idee despre ce sa cauti sau sa testezi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Eu o sa sun maine... pe mine chiar ma intereseaza masterul asta !! O sa revin cu informatii pt ca pe site nu scrie cand se fac inscrierile pentru anul asta!! Merci mult pentru cursuri !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreddieTux Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 @co4ie: Ai aici toate informatiile ASE Bucuresti - Admitere 2012 Masterat . In anexa A este scris graficul desfasurarii concursului de admitere (inscrieri 3-5 septembrie). Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russiancoder Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Va referiti la ISM din cadrul ASE ? daca da sper sa fim colegi in toamna .. mai multe detalii despre inscriere la adresa ISM - IT&C Security Master - Informatics Security Master - Master Securitatea Informatica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 @FreddieTux: Merci mult... nu belisem ochii destul de bine !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wdw Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Salutare! As avea si eu nevoie de aceste cursuri dar, din pacate, se pare ca linkul nu mai e valid. Daca ma poate ajuta cineva care le mai are, il rog sa posteze un link. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...