Xakepatop Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Salutari tuturor.Cu siguran?? fiecare din voi, membri RST, folosesc produse Open Souce. De la Firefox, Pidgin pân? la BT sau alte distro. A? vrea s? aflu, deasemenea, dac? careva din voi particip?, direct sau indirect, la vre-un proiect Open Souce. Dac? da, care este acesta, ce v-a dat aceast? munc? "gratis" în folosul tuturor? Quote
sicilianul Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Vezi POS (ai si un buton sus in dreapta). Si sunt participanti de pe forum. E ceva unic. Quote
Xakepatop Posted August 30, 2012 Author Report Posted August 30, 2012 POS-ul e altceva, e bazat pe un alt sistem Open Source dar modificarile facute de RST nu sunt distribuite tuturor, sau m? în?el? Quote
sicilianul Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Te inseli Are sign-up deschis ca sa zic asa. Daca e sa ma gandesc, doar cei nu au cont aici, sau cine nu a aflat de el nu isi poate face cont, ceva logic. Quote
Xakepatop Posted August 30, 2012 Author Report Posted August 30, 2012 ?i ce leg?tur? are asta cu Open Source-ul? stop off-topic Quote
UnUser Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Nu particip la nici un proiect momentan, dar as fii tare incantat sa fac parte dintr-un asemenea proiect, fie el si open source ! Quote
SilviuSDS Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Participarea la un proiect Open-Source iti aduce mai multe cunostiinte, ce vrei mai mult. Quote
Nytro Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Eu as fi vrut sa particip la kernel, voiam sa imi fac filesystem-ul meu, dar nu am timpul necesar. Am facut doar cateva patch-uri banale care reparau diverse warning-uri/erori.Pe viitor vreau sa ma bag in Pidgin/libpurple, nu de alta, dar mai mult vreau sa invat despre YMSG. Quote
em Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Câteva patchuri banale la kernel am trimis ?i eu. Quote
cmiN Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 https://rstcenter.com/forum/58099-rogentos-rogentos-ro.rst Quote
Xakepatop Posted August 30, 2012 Author Report Posted August 30, 2012 Minunat! Cineva din membrii RST particip? la acest proiect? Quote
cmiN Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Eu si bgs (cu pythonul), hkr parca, aparuse in context si Pinglord cu servere, iar recomandarea a plecat de la wildchild catre niste baieti de treaba din Cluj. Vezi acolo la Rogentos pe git, toti care sunt membri.P.S.: Sabayonul e jumatate Shell, jumatate Python si are cel mai rapid, robust si complet packet manager (scris in intregime in Python) pentru astia care ziceau ca Pythonul e doar un amarat de scripting. Quote
DiP Posted September 4, 2012 Report Posted September 4, 2012 VLC,facusem o optimizare la functiile pt subtitrare,aveam sursa prin calculator daca e o caut si o postez. Quote