HrN Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Superb. Dar... bot-ul nu are pic de AI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.hulub Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 E discutabil.Nu e chiar de domeniu AI, e mai mult de Learning Machines.Sa considera ca un program invata dintr'o experienta E in relatie cu un task T si un indicator de performanta P atunci cand performanta programului la task'ul T, masurata prin P, creste odata cu experienta E.In cazul de fata task'ul e sa joaca 5 in a row.Indicatorul de performanta e procentul de numere castigate.Experienta o reprezinta numarul de meciuri jucate.Daca te joci putin (oleaca mai mult) cu el o sa observi sa ajunge sa castige din ce in ce mai multe meciuri cu cat are mai multa experienta, pana se stabilizeaza undeva pe la 85%.E adevarat ca unii oameni nu incadreaza asta in field'ul de AI dar nefiind o granita bine stabilita e greu de spus sigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Seamana foarte mult cu: How to Build a Python Bot That Can Play Web Games | Activetuts+. Sa vedem ce zic baietii cu programarea de pe aici daca e Ponta-neala sau nu ca eu nu sunt in masura sa ma dau cu parerea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnUser Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Superb in adevaratul sens al cuvantului. Te gandesti sa il finalizezi si sa scoti ceva release ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.hulub Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 @UnUser: Nu, pentru ca l'am facut doar ca o demonstratie a catorva concepte. Nu vad cine ar avea nevoie de un bot care sa castige 100% la 5 in a row. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Seamana foarte mult cu: How to Build a Python Bot That Can Play Web Games | Activetuts+. Sa vedem ce zic baietii cu programarea de pe aici daca e Ponta-neala sau nu ca eu nu sunt in masura sa ma dau cu parerea.N-am stat sa citesc absolut tot dar e clar ca el a invatat de pe siteul ala. Oricum nu-i acelasi joc deci macar a stiut sa aplice principiul in alta parte. Si a tradus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkyAngel Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Seamana foarte mult cu: How to Build a Python Bot That Can Play Web Games | Activetuts+. Sa vedem ce zic baietii cu programarea de pe aici daca e Ponta-neala sau nu ca eu nu sunt in masura sa ma dau cu parerea.a?a e, e "Ponta"-neala peste 50%, cel pu?in prima parte e copiat? mot-a-mot , doar tradus?, pentru joc a creeat el mai multe func?ii, ?i partea în care zice c? e "AI" ar fi f?cut? tot de el, în rest e luat de acolo ?i tradus.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.hulub Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 doar functia de screen grab e luata de acolo si nu pentru ca am stat cu tutorialu ala in fata si am tradus ci pentru ca, dupa cu a spus si phreak, de acolo am invatat si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Am inteles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius++ Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...