Florin2boss Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Salut!pentru toti ce-i care posteaza cryptere,programe fud..si pun diverse parole,ghicitori de a fi decryptata arhiva sau sa aibe 100-200posturi..etc..nu face-ti decat sa pierdeti timpu..cu ce-i care vor sa-l utilizeze..deoarece devine detectat.Tot ce trebuie sa faceti este sa face-ti un mic test cu set de intrebari..raspunsurile trebuie sa fie valide,bineinteles.Daca aveti alte variante..va rog sa le postati.Multumesc! Quote
Florin2boss Posted September 16, 2012 Author Report Posted September 16, 2012 e foarte simplu.ce nu intelegi..modalitatea de a rezolva un test cu intrebari pentru a beneficia de acel program ..asta depinde de ce-l care posteaza Quote
BogdanNBV Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Da, dar raspunsurile pot fi gasite pe internet, si e mult de munca ca pentru fiecare program sa faci alt test, deci ghicitorile de tipul "Vasile la 15 ani facea hazz de necaz" sunt mai simple si rapide. Quote
Florin2boss Posted September 16, 2012 Author Report Posted September 16, 2012 desteptule..aceea persoana ce posteaza acel program il creeaza singur..si il da la care vrea daca raspunsurile sunt corecte atunci merita.. Quote
B3st Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Orice metoda care implica gandirea umana este useless .. in caz ul de fata.Lumea face alte magarii pentru a tine exe ul cat mai privat(ex: country block).Pur si simplu sharing ul de cryptere este nefolositor, rst ar trebui sa foloseasca aceleasi reguli ca pe osc/tf @no crypters binary Quote
io.kent Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 (edited) florin2boss ceea ce inteleg eu din povestea ta, este cam in felul urmator, mananci? = imi pregatesti? sau e calda mancarea, cam asai programele cryptate tin mai mult.si nu toti se pricep la descryptat.. Edited September 16, 2012 by io.kent Quote
endemic Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=do9C4cuXAZU Quote
loading... Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 florin2boss ceea ce inteleg eu din povestea ta, este cam in felul urmator, mananci? = imi pregatesti? sau e calda mancarea, cam asai programele cryptate tin mai mult.si nu toti se pricep la descryptat..DECRYPTAT nu DESCRYPTAT cum ai spus tu meriti ban vreo cateva zile pana te inveti sa postezi sursele Quote
aelius Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 (edited) Salut!pentru toti ce-i care posteaza cryptere,programe fud..si pun diverse parole,ghicitori de a fi decryptata arhiva sau sa aibe 100-200posturi..etc..nu face-ti decat sa pierdeti timpu..cu ce-i care vor sa-l utilizeze..deoarece devine detectat.Tot ce trebuie sa faceti este sa face-ti un mic test cu set de intrebari..raspunsurile trebuie sa fie valide,bineinteles.Daca aveti alte variante..va rog sa le postati.Multumesc!florin2boss ceea ce inteleg eu din povestea ta, este cam in felul urmator, mananci? = imi pregatesti? sau e calda mancarea, cam asai programele cryptate tin mai mult.si nu toti se pricep la descryptat.."M-a n-u ma-i "descryptati" progra-me-le, ca l-e sta bine si as-a. " )DECRYPTAT nu DESCRYPTAT cum ai spus tu E vorba de criptare / decriptare cumva? Nu ma prind, dar sincer nu stiu sa existe decryptare, nici in romana, nici in engleza; poate "romgleza" ceva Edited September 16, 2012 by aelius Quote