Jump to content
aelius

More than 420.000 yahoo email addresses for free

Recommended Posts

Posted

Am pus la un sclav intr-un site de 'yahoo checker' un script cu "fwrite"; Le-am dat un sort sa fie unice insa este probabil sa fie si ceva mizerii prin ele. (email-uri inexistente)

# wc -l log2.txt
429600 log2.txt

Poftiti lupii mei, download aici.

Posted

Daca vreti sa vedeti care sunt valide faceti un script care sa caute toate adresele pe facebook -> daca are profil inseamna ca exista, stiu ca o sa ziceti "si daca nu are?" nu stiu inca persoane care n-au facebook. Sau alta idee, le bagati sa vedeti daca au avatar, alea care au avatar -> sunt valide, celelate nu.

Posted
Daca vreti sa vedeti care sunt valide faceti un script care sa caute toate adresele pe facebook -> daca are profil inseamna ca exista, stiu ca o sa ziceti "si daca nu are?" nu stiu inca persoane care n-au facebook. Sau alta idee, le bagati sa vedeti daca au avatar, alea care au avatar -> sunt valide, celelate nu.

Imagineazati ca ai 2 conturi de mail, pe unu ai contu' de fb si conturi la alte site-uri, si pe al 2-lea il folosesti pt y! sau stiu eu ce...Nu prea functioneaza ce ai propus tu, parerea mea.

@tex ms.

Posted
Damn, e si id meu pe acolo.

Shit happens :)) Te-a cautat lumea pe site-uri de "yahoo online shits"

PS: E si al meu chiar, doar ca nu folosesc niciodata alte email-uri decat cele de pe domeniile mele =)))

Posted
Daca vreti sa vedeti care sunt valide faceti un script care sa caute toate adresele pe facebook -> daca are profil inseamna ca exista, stiu ca o sa ziceti "si daca nu are? nu stiu inca persoane care n-au facebook. Sau alta idee, le bagati sa vedeti daca au avatar, alea care au avatar -> sunt valide, celelate nu.

Facebook=FalsePositive

Check Delivery Report Code

Delivery-Report RFC2076

NonDelivery-Report RFC2076