cristiMK Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 salutare, am o problema la pc, imi apre un triunghi galben linga ceas ce insemna si ce trebuie sa fac .multumesc Quote
Ciresel21 Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Drum cu prioritate Se amplaseaza la începutul drumului cu prioritate sau înaintea intersectiilor cu un drum fara prioritate. Drumurile care intersecteaza drumul cu prioritate vor avea instalate unul dintre indicatoarele ''Oprire'' sau ''Cedeaza trecerea''. ON: Pune un screen ceva.. sa te putem ajuta! Quote
gorski Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Ce triunghi? Poti sa ne dai mai multe detalii?... Quote
.Slacker Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 De obicei apare cand e netu mort. Quote
Slice228 Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Mai utilizeaza cineva pc-ul? Stiu ca ardamax keylogger avea. Poate a venit un prieten la tine l-a bagat si l-a pus sa trimita 'logurile' pe emailul lui.Fuck me, right? Quote
ommatol04 Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 salutare, am o problema la pc, imi apre un triunghi galben linga ceas ce insemna si ce trebuie sa fac .multumescte-a detectat microsoft-ul ca nu ai licenta la windows Quote
MisterUnknown Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Cred ca se refera la asta Idem @em Quote
symboss Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Drum cu prioritate Se amplaseaza la începutul drumului cu prioritate sau înaintea intersectiilor cu un drum fara prioritate. Drumurile care intersecteaza drumul cu prioritate vor avea instalate unul dintre indicatoarele ''Oprire'' sau ''Cedeaza trecerea''. ON: Pune un screen ceva.. sa te putem ajuta!Mai taie din ele prietene(unghiuri) Quote
adonisslanic Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 How to Quickly Take a Screenshot in Microsoft Windows - wikiHowSi na si in romana...Cum faci un screenshot in Microsoft Windows - Cum Faci Sa?Luati-l incet ca nu s-a nascut niciunul zeu... Quote
symboss Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Care are de facut des printscreen-uri sau are de incarcat multe imagini pe internet poate folosi aplicatia de mai jos,a fost creata de un prieten insa nu prea a fost facuta publica.Partea interesanta e ca selectezi din program suprafata la care vrei sa faci printscreen si automat iti da linkul(Text/HTML/BBCODE) la imaginea deja incarcata pe server.El a avut grija sa dea si instructiuni de folosire - CTRL+PrtSc - Captura de ecran a suprafe?ei selectate.- ALT+PrtSc - Captura de ecran complet?.-Drag-and-Drop - trage?i cu Mouse-ul fi?ierele pe fereastr?, iar programul le filtreaz? ?i încarc? imaginile pe server.- În timpul select?rii capturii de ecran pute?i desena (eviden?ia) pe imagine - ?ii Click dreapta ?i mi?ti Mouse-ul.- Click dreapta pe lista cu adrese deschide Meniul:1) Copia?i - Selectat - Text/HTML/BBCODE2) Copia?i - Totul - Text/HTML/BBCODE3) ?terge?i - Selectat4) ?terge?i - Totul5) Vizualiza?i - Pprogram6) Vizualiza?i - Navigator- F?când dublu Click stânga pe adresa imaginii din Lista - programul o încarc? de pe server pt Vizualizare- Dublul Click stânga pe Imagine aceast? se maximizeaz?.Descarca Quote
Pacalici Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Cred ca cel mai probabil e semnu de la conflit IP. Parca pe XP asa arata daca nu m-a lasat memoria. Quote
wildchild Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Ori ai conflict de IP sau ai setat memoria virtuala si ramai fara spatiu pe drive-ul unde era alocata. Quote
AlStar Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Eu stiu ca daca pui sageata pe el.."povesteste". Deci ce rost are sa ii faceti concurenta Mamei Omida? Quote