hirosima Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Asi vrea sa implemente site-ului meu cms-ul drubal, insa nu stiu cat de eficient este in comparatie cu wordpress. Poate cineva care il foloseste imi poate oferi mai multe detalii in legatura cu securitatea, pluginuri, theme..etc va multumesc din suflet! Quote
0x416c6578 Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Eu recomand Wordpress. E mai flexibil, gasesti plugin pentru orice, iar pe un CMS ca Wordpress e foarte usor sa implementezi orice tip de site. Quote
-E-xPeRiEnCe Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Recomand cu placere Wordpress. Are foarte multe posibilitati de a moda o tema sau structura platformei dupa bunul plac. Multe plugin-uri si o comunitate care iti sare in ajutor pentru problemele pe care le intampini.In legatura cu securitatea depinde de tine. Depinde sa fii la zi cu toate vulnerabilitatile plugin-urilor si functionalitatilor pe care le folosesti.Drupal vs WordPress: The Epic Debate | Kevin Dees Quote
hirosima Posted October 19, 2012 Author Report Posted October 19, 2012 Mersi [E]xPeRiEnCe, eu folosesc de ceva timp Wordpress insa ma gandeam ca poate exista si alt CMS mai bun. In principal ma interesa securitatea, si sa ruleze cat mai repede. La wordpress se incarca uneori destul de greu, binteles ca depinde si cate plugin-uri ai instalate, de tema folosita..etc Quote
aelius Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Salut, Rulezi wp pe hosting shared sau pe VPS ori server dedicat? Quote
hirosima Posted October 19, 2012 Author Report Posted October 19, 2012 rulez pe hosting shared. Iti pot da siteul prin pm! Quote
aelius Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Instaleaza astea:- WP File Cache- WP Widget CacheSunt dinamice, merg ok si maresc viteza de incarcare a wordpress-ului. Ma gandeam ca ai VPS, ca-ti recomandam alt webserver. Quote
hirosima Posted October 19, 2012 Author Report Posted October 19, 2012 tex mersi mult de tot, voi asculta recomandarea ta. Quote
GarryOne Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Wordpress se foleste pentru un anumit tip de site-uri, iar drupal pentru alt tip de site-uri. Daca ai un site simplut, foloseste wordpress, daca ai un site complex, foloseste drupal. Si nu poti sa spui ca wordpress e mai flexibil. Quote
hirosima Posted October 20, 2012 Author Report Posted October 20, 2012 mersi GarryOne, este un site simplu. Eu vroiam sa schimb platoforma pentru ca majoritatea folosesc worpress. Dar acuma am inteles mai bine ca tot worpress ramane baza pentru ce am eu nevoie. Quote