Jump to content
Bufnitza_49

!!! Droguri care se iau prin ultrasunete !!!

Recommended Posts

Parerea mea ca I-doser nu este altceva decat un mod de a scoate bani din indivizi carora este frica sa incearca drogurile adevarate si in al 2-lea rand ei devin nishte Dealeri digitali...(este o metoda buna de a scoate bani,ca ideie este noua si sunt destui burlaci si homo_digitali care nu mai shtiu ce sa faca...)

sa fiu sincer eu nu aud sau nu simt nimic special doar sunete repetate in sir...va dau o ideie sa incepeti sa numarati paginile dintr-o carte si veti vedea ca va avea acelasi efect. care este ala? incercati! nu pierdeti mai mult ca si cu asta:)

Link to comment
Share on other sites

Înainte s? vorbi?i mai bine v-a?i documenta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Binaural_beats

O m-am documentat deja:P

Programu provoaca niste unde asemanatoare cu cele ale creierului,j nuca noastra s sincronizeaza cu ritmu:P

Daca vreti mai multe detalii,uitati aici:http://uazu.net/sbagen/

Prog cu care au facut nebunii aia sunetele s numeste SBaGen j cu el poti la fel de bn sa faci"dozele" in fisiere wav

noroc:D

Edited by Origami58
Link to comment
Share on other sites

Înainte s? vorbi?i mai bine v-a?i documenta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Binaural_beats

M-am documentat si eu!!!

Da asa fac si americanii cu televizorul,controleaza mintea cetateniilor frumos zis prosti!!!

si noi ascultam sunete joase si inalte pe diferite frecvente si ne dereglam intr-o zi(cine shtie ce mesaje contin DOZELE alea)... io zic ca e daunator pt. noi asa ceva... mai bine scoate-ti ceva film porno aia chiar te scoate din minti si cand AUZI vocea femeii de langa tine...mmm.

Edited by -=(Alex_sm26)=-
Link to comment
Share on other sites

Daca vreti sa incercati ceva din gama produselor care induc diverse stari prin intermediul sunetelor incercati cu incredere Neuro Programmer .

Neuro-Programmer 2 Home - Self-Programming with Brainwave optimization and Psychological techniques (Hypnosis, NLP, etc)

E trial , e un software foarte estetic ca aspect , se poate face o selectie a diverselor lucruri care vreti sa le obtineti , gen stare de somn , stare de energie , imbunatatirea performantelor de memorie .

Sunetele care le genereaza sunt foarte ok , nu mai e mp3`ul care defapt trebuia sa fie altceva si probabil nu e ce trebuie .

Link to comment
Share on other sites

am incercat Hand of God si dupa 10 - 15 minute a inceput sa-mi amorteasca tot corpu, atunci mi-am bagat-o si am aruncat castile am incercat Trip ieri seara si in seara asta Peyote, ambele au functionat, dupa ce am luat doza ma uitam intr-un punct fix, sunt anumite efecte si fara sa iei astea, dar sunt si anumite efecte cand le iei spre exemplu toata imaginea si tot ce este in camera se transforma in albastru :D chestii dispar si reapar intr-un alt mod.... prin anumite linii, gen, materia dispare treptat si apoi apare tot treptat, luminile din camera fac flash-uri ori se "sting" (se diminueaza intensitatea luminii) ori se "aprind" (creste intensitatea luminii spre o culoare alba ca aia de te duci in rai :)))

p.s.: pentru chestiile astea va trebuiesc casti bune, care sa poata reda 20 hz :) ale mele sunt 20 hz - 20 hz

niste jeguri la 40 ron parca: Casti RPC MV860

cheers,pana acum am incercat doar ce erau pe torrent si unii zic (cei de pe forum-ul site-ului I-doser.com) ca astia (uploaderii de torrent-uri cu dozele) le modifica gen le editeaza in notepad si inlocuiesc pe acolo naiba sa-i ia

niste doze cumparate de pe site-ul lor oficial: http://www.2shared.com/file/9559553/b9e04ca9/dosez.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...