Eric Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Aproximativ 436.000 emailuri scoase din db, apartinand unor firme din ro in proportie de 80%Mai sunt printre ele si alte mailuri valide in genul: georgi_gagicutza@yahoo.comgeorgi_gagiguta@yahoo.comgeorgi_gargarita@yahoo.comDownload: Download Listafirme for Free | 1gb File Hosting with amazing speed! Quote
AcMilan1899 Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Sal, mai poti uplada odata baza de date? Multumesc si mult respect! Quote
animaltrainer22 Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 Salut, mai poti pune in ca o data baza de date, link-ul nu mai functioneaza si as avea mare nevoie de ea....PS: am niste baze de date similare oarecum, cu mailuri de firme cu extensie DBF dar pe care nu am reusit sa le deschid sub nicio forma. Daca ma poate ajuta cineva cu dezarhivarea lor si mutarea intr-un excel le voi uploada pe forum...Sau si mai bine daca se ofera cineva sa extraga datele si apoi sa le uploadeze pe thread-ul asta, ar fi minunat.... Quote
wtf Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 Salut, mai poti pune in ca o data baza de date, link-ul nu mai functioneaza si as avea mare nevoie de ea....PS: am niste baze de date similare oarecum, cu mailuri de firme cu extensie DBF dar pe care nu am reusit sa le deschid sub nicio forma. Daca ma poate ajuta cineva cu dezarhivarea lor si mutarea intr-un excel le voi uploada pe forum...Sau si mai bine daca se ofera cineva sa extraga datele si apoi sa le uploadeze pe thread-ul asta, ar fi minunat....Da-mi PM cu detaliile si incerc sa te ajut. Quote
PARISzer Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Linkul nu mai este valid, poti refurniza un link-update, te rog? Quote
ezadobrischi Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 salut, mai e valabila baza de date daca poti sa ma ajuti ca nu mai e activ link-ul multumesc Quote