encrypted Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Kim Dotcom a facut un anunt pe care foarte multi il asteptau.Gizmodo scrie ca Megaupload se va relansa la inceputul anului viitor, in data de 20 ianuarie. Site-ul citeaza un anunt facut de Kim Dotcom, care a precizat ca noul Megaupload va purta numele "Me.ga".Conform noii politici pe care site-ul aflat inca in stadiul de desen o va aplica, "utilizatorii vor fi responsabili de ce posteaza, nu site-ul in sine", scrie Gizmodo.Kim Schmitz, de 38 de ani, a fost arestat in Auckland (nordul Noii Zeelande) la solicitarea FBI. A fost eliberat pe cautiune dupa o luna, dar se confrunta in continuare cu riscul de a fi extradat în SUA.Astazi, Schmitz a confirmat pe Twitter crearea unei noi platforme - "Mega". "Un lucru este sigur: oamenii vor MEGA!", a spus el. Site-ul va gazdui fisiere criptate care vor putea fi accesate doar de utilizatori, iar Mega nu va avea copii si nicio vreo responsabilitate legala?.Statele Unite ii acuza pe detin?torii Megaupload ca au ob?inut fraudulos 175 de milioane de dolari americani (135 de milioane de euro) din vanzarea unor copii piratate ale filmelor si programelor televizate.Sursa: Anunt bomba din partea celui mai mare colos din pirateria online. Ce se intampla in cateva luni - www.yoda.ro Quote
Javier Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 anunt bomba pisamas pe titlurile astea de cancanpe mine unu ma doare la pula daca mai revine sau nu,mai ales ca obezu ala care detine situ' pozeza in victima justitie cand tot ce vrea e sa isi pune situ' din nou pe picioare sa aiba in continuare bani pt. pizde,masini,avioane etc.Uitati-va putin cum o ardea carnatu si numere personalizate la masina de genu sunt inca 100 de alternative pt situri de upload asa ca din partea mea o mare muie pt. kim dotcom Quote
sandabot Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Mediafie e o alternativa mult mai buna , n-am murit fara megaupload Quote
em Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 F?r? titluri bombastice gen realitatea ?i cancan. Quote
g3oflo Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 o sa fie ceva mai special un site care nu poata sal inchida Quote
LLegoLLaS Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 n-am priceput de ce e vazut ca erou kim dotsunca asta cand pentru 100kB/s in plus tre' sa-i dai sa-si ia cl63.Nu zic ca tre sa moara,bravo lui ca a facut site-u ala dar nici sa-l pupati in cur.I-a mers,i-a picat.Altu' la rand cu alte idei. Quote
Xander Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 o sa fie ceva mai special un site care nu poata sal inchidace gluma buna Quote
greenie Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Cel putin americanii nu mai au ce.i face acum.. Quote
CristianRoflmao Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 daca baga pe me.ga baza de date cu tot ce o avut megaupload e prea tare Quote
ovidelu47 Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Asta da ar fi ceva sa introduca vechea baza de date cu tot ce avea pe ea.daca baga pe me.ga baza de date cu tot ce o avut megaupload e prea tare Quote
AltraX Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Asta da ar fi ceva sa introduca vechea baza de date cu tot ce avea pe ea.Chiar ar fi ceva. Oricum am trait si fara ei , mediafire este in forta. Quote
nAb.h4x Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 de parca singurul site din lume de upload ii megaupload nici nu ma intereseaza daca se redeschide is multe site-uri de upload ... Quote
andreinick05 Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Sunt multe alte site-uri de calitate, nu inteleg de ce plange lumea dupa megaupload de parca ar fi dat jos toate serviciile de file sharing. Eu personal nici nu am folosit megaupload.Ex. de alte site-uri: MediaFire (Locul 1), rapidshare etc Quote
giok123 Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 daca baga pe me.ga baza de date cu tot ce o avut megaupload e prea tare Le-au suspendat domeniul deja autoritatile din gabon nu vor sa ii supere pe americani “Am instruit departamentele mele sa suspende imediat site-ul”, a anun?at ministrul de comunicare Blaise Louembe.“Gabon nu poate servi drept o platforma pentru comiterea de acte ce incalca drepturile de autor, nici nu poate fi utilizat de persoane fara scrupule”, a mai adaugat ministrul.Domeniul ME.GA a fost suspendat inainte de debut Quote