Jump to content
Kain_12

O problema complicata Yahoo

Recommended Posts

Posted

Salut, o prietena de a mea are o mica problema care sta asa :

Ea are un ID si o parola a unui prieten, si vrea sa ii vada conversatiile. Problema este ca tipul acela nu prea iese de pe mess si ea nu vrea ca tipul sa afle ca l-a "verificat". Cum sa procedeze in cazul acesta?

Posted

Pai pula mea, ce se poate intampla ? Zice si el ca i-a picat netu, sau ma rog.

Nu imi imaginez ca primul lucru la care s-ar gandi daca l-ar fi decontectat din senin dupa mess, ar fi ca s-a conectat cineva pe contul lui.

Nu risti, nu castigi :P

Posted

daca ai 2 minute cand nu se uita, e la baie, fumeaza etc, intra pe mail eventual de pe acelasi comp pe iconita cu plicul si dezactiveaza-i messengerul din mail. Dupa aia citesti linistit conversatiile de acolo. In general lumea nu prea baga de seama daca apare messenger in mail sau nu.

Posted

Da, daca opresti la timp messul din email nu o sa se conecteze si nu-l da afara pe el. Problema e daca se pricepe el putin, poate sa vada la Account information si acolo are View your recent sign in activity.

Posted

Ma intereseaza faza cu mailul...cum fac sa nu se activeze messu? Problema e ca am un PC prea rapid si intra messul repede :)) Ceva script de slow, sa blocheze pagina? Un timeout, ceva?

Posted (edited)

daca intri de pe compul ei sau folosesti acelasi serviciu (rds sau romtelecom) nu o sa se prinda de activitate. IP-urile dinamice de la RDS sunt destul de asemanatoare in aceeasi localitate. Stick-urile RDS in schimb o sa iti dea IP de alte localitati.

Nu mai stiu ca nu mai folosesc yahoo. E un buton pe mail ceva, testeaza pe contul tau de yahoo putin.

EDIT: daaaa, fa cum zice Dragos mai sus

Edited by loki
Posted
Te loghezi pe mail.yahoo.com fara java ( nu se va conecta la messenger ) dupa care intrii pe link-ul de mai sus.

Voila.

sau intri pe link-ul de mai sus, te loghezi, o sa iti dea o eroare si mai intri o data pe linkul de mai sus.

Posted (edited)

Eu nu inteleg o chestie, stiam ca cei de la yahoo iti salveaza conversatiile la tine pe calculator, in caz de de autentifici de pe alt calculator la tine in cont, nu mai poti sa iti vezi conversatiile.

Ori cred eu prost, ori au schimbat asta in ultimii ani.

Edited: Am testat acum si se pare ca credeam prost...........

Edited by mah_one
  • Moderators
Posted
Eu nu inteleg o chestie, stiam ca cei de la yahoo iti salveaza conversatiile la tine pe calculator, in caz de de autentifici de pe alt calculator la tine in cont, nu mai poti sa iti vezi conversatiile.

Ori cred eu prost, ori au schimbat asta in ultimii ani.

Edited: Am testat acum si se pare ca credeam prost...........

Conversatiile se salveaza pe web de la varianta 10 de messenger.