Kain_12 Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Salut, o prietena de a mea are o mica problema care sta asa :Ea are un ID si o parola a unui prieten, si vrea sa ii vada conversatiile. Problema este ca tipul acela nu prea iese de pe mess si ea nu vrea ca tipul sa afle ca l-a "verificat". Cum sa procedeze in cazul acesta? Quote
Cor3Quad Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Il suna si ii da intalnire , cat timp el pleaca ea citeste conversatiile ON : creca prin mail poti sa te uiti fara sa isi de-a el seama Quote
Kain_12 Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Am incercat prin mail, dar cand dau click pe un contact, iese de pe messenger. Pai ala nu isi inchide laptopul cica Si normal ca se vede daca o intrat sau nu. Quote
florin_darck Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Nici prin mail nu merge .. Cum a zis Cor3Quad ..poate ar merge .. Quote
dekeeu Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Pai pula mea, ce se poate intampla ? Zice si el ca i-a picat netu, sau ma rog. Nu imi imaginez ca primul lucru la care s-ar gandi daca l-ar fi decontectat din senin dupa mess, ar fi ca s-a conectat cineva pe contul lui.Nu risti, nu castigi Quote
Kain_12 Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Nu stii ca atunci cand iti intra cineva pe cont, se minimizeaza Y! Messenger in dreapta jos, si iti spune ca ai fost logat din alta locatie? Quote
loki Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 daca ai 2 minute cand nu se uita, e la baie, fumeaza etc, intra pe mail eventual de pe acelasi comp pe iconita cu plicul si dezactiveaza-i messengerul din mail. Dupa aia citesti linistit conversatiile de acolo. In general lumea nu prea baga de seama daca apare messenger in mail sau nu. Quote
Kain_12 Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Asta suna bine, o sa incerc! Mersi Mai veniti cu sugestii daca aveti. Quote
endemic Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 logheaza-te pe m.yahoo.com si citeste de acolo Quote
bubu2005 Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Poti intra in mail si sa fii atent sa dai repede sa nu se conecteze messul in mail Quote
player81 Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Da, daca opresti la timp messul din email nu o sa se conecteze si nu-l da afara pe el. Problema e daca se pricepe el putin, poate sa vada la Account information si acolo are View your recent sign in activity. Quote
Kain_12 Posted November 5, 2012 Author Report Posted November 5, 2012 Ma intereseaza faza cu mailul...cum fac sa nu se activeze messu? Problema e ca am un PC prea rapid si intra messul repede Ceva script de slow, sa blocheze pagina? Un timeout, ceva? Quote
Moderators Dragos Posted November 5, 2012 Moderators Report Posted November 5, 2012 Te loghezi pe yahoo.com (nu pe mail!) si intri pe SSA Viewer:http://us.mg.mail.yahoo.com/msgr/ssav2/?vh=winext?=en-EN&.intl=us Quote
loki Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 (edited) daca intri de pe compul ei sau folosesti acelasi serviciu (rds sau romtelecom) nu o sa se prinda de activitate. IP-urile dinamice de la RDS sunt destul de asemanatoare in aceeasi localitate. Stick-urile RDS in schimb o sa iti dea IP de alte localitati.Nu mai stiu ca nu mai folosesc yahoo. E un buton pe mail ceva, testeaza pe contul tau de yahoo putin.EDIT: daaaa, fa cum zice Dragos mai sus Edited November 5, 2012 by loki Quote
AhEaD Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Te loghezi pe mail.yahoo.com fara java ( nu se va conecta la messenger ) dupa care intrii pe link-ul de mai sus.Voila. Quote
.Slacker Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Una dintre metode ar fii sa schimbe parola, sa citeasca conversatiile linistita, apoi sa ii puna parola la loc.PS: A doua ar fii la 2-3 noaptea sa se logheze Quote
loki Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Te loghezi pe mail.yahoo.com fara java ( nu se va conecta la messenger ) dupa care intrii pe link-ul de mai sus.Voila.sau intri pe link-ul de mai sus, te loghezi, o sa iti dea o eroare si mai intri o data pe linkul de mai sus. Quote
mah_one Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 (edited) Eu nu inteleg o chestie, stiam ca cei de la yahoo iti salveaza conversatiile la tine pe calculator, in caz de de autentifici de pe alt calculator la tine in cont, nu mai poti sa iti vezi conversatiile.Ori cred eu prost, ori au schimbat asta in ultimii ani.Edited: Am testat acum si se pare ca credeam prost........... Edited November 5, 2012 by mah_one Quote
Moderators Dragos Posted November 6, 2012 Moderators Report Posted November 6, 2012 Eu nu inteleg o chestie, stiam ca cei de la yahoo iti salveaza conversatiile la tine pe calculator, in caz de de autentifici de pe alt calculator la tine in cont, nu mai poti sa iti vezi conversatiile.Ori cred eu prost, ori au schimbat asta in ultimii ani.Edited: Am testat acum si se pare ca credeam prost...........Conversatiile se salveaza pe web de la varianta 10 de messenger. Quote