aelius Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 vad ca au si porturi garla deschise: 80,22,21Ai drequ mutzufani, la ce o folosi ei portul 80 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domnul.Do Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Hai ca asta ii tare,mi-ai facut seara .Eu voi prezenta la Defcamp , numele meu apare incomplet in screen-shot si iti garantez ca nu este acela numarul si email-ul meu.Sa ma simt flatat ca m-ai ales si pe mine in screenshot?! Mai bine nu Oricum ,mi-ai facut seara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackboy-1337- Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 1. DefCamp | Where hacking & security collide. da 301 catre DefCamp | Where hacking & security collide.2. Result-urile alea sunt puse in paint3. O sugi pe 10 euroE mult bre 10 euro. Dute bre in alta parte cu fake-uri dinastea.P.S: Sa-ti fie rusine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indianul Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Hai ca asta ii tare,mi-ai facut seara .Eu voi prezenta la Defcamp , numele meu apare incomplet in screen-shot si iti garantez ca nu este acela numarul si email-ul meu.Sa ma simt flatat ca m-ai ales si pe mine in screenshot?! Mai bine nu Oricum ,mi-ai facut seara.Pai el a descoperit cu havij numarul prietenei tale,n-ai tu idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 A trecut era Havijului. Acum marii hackeri folosesc combinatia letala dintre Havij si Paint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 cred ca am gresit si am intrat in celalalt topic, la asta ma refeream Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Stimatul domn xchamp a fost desemnat castigator al acestui internet. Il asteptam cu draga inima si la internetele viitoare.Cu parere de rau, va trebui sa mutam acest thread la cosul de gunoi si sa dam ban 24 de ore autorului.Dictionar:xchamp - Utilizator de onoare al aplicatiei Microsoft Paint v. 'hacari' Edited November 8, 2012 by aelius Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Eu sper ca nu a fost serios cand a zis ca vrea sa fie invitat la DefCamp pe gratis si inca sa si prezinte. Daca da, atunci e grav. Link to comment Share on other sites More sharing options...