p3tru Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Primul post din 2013.Am ajuns si la acest subiect, e mai mult o cerere, dar isi pastreaza ideea despre un anumit subiect.As dori sa aud si de la voi firme de Web Hosting din Romania, la care ati fost sau mai sunteti clienti, fara sa va creeze probleme, sa nu va frece la cap si logic, ce vrea romanul, ieftin si bun!xservers.ro - bun, atata timp cat le respecti contractul.zooky.ro - bun, nu prea au treaba cu suportul tehnic.las la reply-urile voastre, restu firmelor cu un comentariu alaturat, si revin cu un edit, deoarece sigur mai sunt si o sa fie persoane care vor avea din nou aceeasi nelamurile. Quote
Pacalici Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Eu pot doar sa spun ca am un prieten care a fost client ssnet si ca au un suport tehnic delasator. Quote
blikero Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 quality-host , rdh , rien , hostultau Pana acum eu la ele am avut webhost-uri si nu am avut probleme Quote
Sim Master Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 ssnet, neh si quality-host ies de pe lista clar. In plus, din exeprienta persoanala, majoritatea firmelor din Romania care gazduiesc si servere de cs sau metin sunt de proasta calitate. Quote
-E-xPeRiEnCe Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Krond.org e o firma destul de serioasa. Sunt client la ei de vreo 2 ani. O data pe luna daca mi-au cazut site-urile e mare lucru. Am avut niste probleme cu ei la niste vulnerabilitati printr-un plugin.. scam/phishing. S-au alertat atat de tare ca mi-au inchis tot. In cele din urma am rezolvat. Quote
cristynel Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Gazduire Web, Inregistrare Domenii .RO, Web Hosting, Domenii .EU - ceva destul de bun, zic eu.Ca programator web lucrez cu ei de mult timp si nu am avut probleme cu nici un site hostat pe serverele lor.Recomand! Quote
dmx06costy Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Numai cu ssnet sa nuu lucrati,sunt niste tepari si servici de toata jena.Am lucrat o perioada cu despregazduire si pot spune ca a fost totul bine.Ar mai fi cateva firme romanesti care sunt destul de bune. Quote
mariuss615 Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Recomand hostway, printre cele mai bune firme pe la care am fost client. Nici krond nu st? r?u. Quote
p3tru Posted January 3, 2013 Author Report Posted January 3, 2013 Recomand hostway, printre cele mai bune firme pe la care am fost client. Nici krond nu st? r?u.Nu stiu ce sa spun despre ei, aveam destule la ei, trebuia sa le mai fac un op de 600e si oamenii imi inchid toate domeniile prin motiv ca unul este atacat? ce treaba are unul din ele cu toate? iar dupa faceau si figuri ca nu imi dau back-up la tot pana cand nu le fac plata ca sa ma pot muta de la ei ?!In fine Quote