bDyds Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Salut, cand incerc sa cumpar ceva cu paypal (nu mai am bani pe paypal, dar ar trebui sa imi ia direct de pe cardul atasat contului paypal) imi da eroarea "You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.". Am verificat absolut tot, inclusiv adresa si nu inteleg de ce nu merge. Pana acum a mers si nu am schimbat nimic.As dori putin ajutor repede, sau daca e cineva binevoit sa imi imprumute 5$ pana diseara ar fi perfect. Multumesc. Quote
nAb.h4x Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Ai gresit unde ai postat .... Trebuia la ajutor Quote
bDyds Posted January 18, 2013 Author Report Posted January 18, 2013 Ce vrei sa cumperi?Un gig pe fiverr. Quote
Zatarra Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Ai facut verificarea cardului la PayPal?Subscriu, ai la status verified?E posibil sa iti refuze banca platile prin paypal. Unele banci (habar n-am care, nu accepta paypal-ul). Quote
bDyds Posted January 22, 2013 Author Report Posted January 22, 2013 Subscriu, ai la status verified?E posibil sa iti refuze banca platile prin paypal. Unele banci (habar n-am care, nu accepta paypal-ul).Da, cardul este verificat iar daca dau withdraw la fondurile de pe paypal mi le baga pe card. Am cardul de la BT. Quote