Jump to content
backdoorhk

Testeri Stress Booter / 20 Membri

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut... M`am gandit sa fac acest mic site de stress testing [ddos] asa ca am nevoie de cativa membri / testeri.

Site`ul foloseste scripturi php, flood udp.

Am doar 2 surse, deci nu va asteptati la o putere prea mare. Aici puteti vedea un output:

| recv send|
3243B 1202B
2706B 825k
2933B 821k
2587B 1051k
2843B 822k
2628B 858k

si sursa 2

| recv send|
252B 604B
313B 15M
60B 12M
145B 12M
89B 12M
85B 12M

EDIT: Am mai adaugat o sursa. NU mai ACTIVEZ conturi gratis. Doar in cazuri exceptionale.... daca ma poti convinge iti voi activa un cont :)

70879a539fc244e68c34f7c.png

Mai multe surse voi adauga curand... am in plan sa urc vps dedicate :)

Site Sc-H Stresser • Home

Site`ul este creat doar pentru testarea securitatea serverelor personale :)

Daca ma puteti ajuta cu ceva surse / root`uri, voi da acces lifetime.

Edited by backdoorhk
Posted

@backdoorhk da jos chatul ala de copii de la pricing e neprofesional si vezi ca ai greseli de scriere pe prima pagina:

Sc-H Stresser foloseste doua tipuri de atac: Amplified UDP Reflection si Spoofed SYN, care va puterea necesara. Utilizam ambele tipuri simultan pentru a reflecta un atac de succes

in rest spor

Posted (edited)

Usern: Zatarra

Edit: eu vreau sa ma floodez pe mine. Cum fac?

Te ajut eu cu servere de ca imi oferi sursa. Nu am nevoie sa o share-ui pe net, am nevoie sa filtrez atac-ul.

Edited by Zatarra
Posted
Usern: Zatarra

Edit: eu vreau sa ma floodez pe mine. Cum fac?

contul este activat. intri la sectiunea DDOS, acolo va aparea ip`ul tau, completezi si dai start attack :) Sunt curios de ce imi apar 2 ip`uri la userul tau..

Posted (edited)

Iti trimite browser-ul si setarea proxy care o am. Deaia vezi 2 ip-uri. Primul IP e clasa A 10.

Nu stiu ce ar trebui sa se intample, dar cu sigurata nu s-a intamplat nimic la site-ul meu.

Am I missing something?

Edited by Zatarra
Posted
Iti trimite browser-ul si setarea proxy care o am. Deaia vezi 2 ip-uri. Primul IP e clasa A 10.

Nu stiu ce ar trebui sa se intample, dar cu sigurata nu s-a intamplat nimic la site-ul meu.

Am I missing something?

clasa A 10. nu sunt ip`uri private? nu stiu.. ti`am zis k puterea e slaba.