Jump to content
sandabot

Tone de like-uri [TUT]

Recommended Posts

Posted

De ce mai folositi addmefast cand aveti 100+ site-uri online , dai click pe un buton , iei token-ul , pui in casuta si te loghezi cu FB-ul... alegi poza si iti baga in jur de 200... cu un singur click pe "start" :) .

Faceti la minim 10 site-uri asa... aveti deja 2000 likeuri , care merg odata la 15 minute ... 

Succes.

• Upvote 5
Posted
On 18.02.2016 at 11:03 PM, greenie said:

De ce mai folositi addmefast cand aveti 100+ site-uri online , dai click pe un buton , iei token-ul , pui in casuta si te loghezi cu FB-ul... alegi poza si iti baga in jur de 200... cu un singur click pe "start" :) .

Faceti la minim 10 site-uri asa... aveti deja 2000 likeuri , care merg odata la 15 minute ... 

Succes.

Ai lista cu macar 10 ?

Posted
12 hours ago, playfun said:

Ai lista cu macar 10 ?

Am o lista cu minim 10. Cred ca am 25-30 de site-uri. Daca esti interesat, imi poti da PM , ca sa nu fac reclama aici :) fiecare baga in jur de 150-200 la 15 minute. O singura data daca dai start la toate 25 odata, 200 x 25 = 5000 likeuri din prima. Intr-o ora 20.000 likeuri.

peace

• Thanks 1
  • Upvote 5
Posted
On 2/19/2013 at 7:14 PM, kapaionutz said:

Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast.

Vre-o solutie pentru asta?

//Edit: Asa apare daca ati dai like de 2 ori la o pagina :)

Mareste durata de loop la 20 de sec

Posted
On 2/25/2016 at 7:58 AM, greenie said:

Am o lista cu minim 10. Cred ca am 25-30 de site-uri. Daca esti interesat, imi poti da PM , ca sa nu fac reclama aici :) fiecare baga in jur de 150-200 la 15 minute. O singura data daca dai start la toate 25 odata, 200 x 25 = 5000 likeuri din prima. Intr-o ora 20.000 likeuri.

peace

Ma interesează și pe mine,ce site-uri am găsit îți da max 10 followers și majoritatea da unfollow.

• Downvote 2