helllboyyy Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 As vrea si eu o recomandare pentru un telefon sa se auda superb. Care am citit eu ca ar avea dacuri bune ar fi : samsung s1(cica se aude mai bine ca s2)si HTC SENSATION XE. Ce mi-ati recomanda? Alte modele? Quote
stresulicy Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 Deci iti pot spune ca S1 se aude super bine, asta cu castile originale si ti-as recomanda ca player Poweramp.. Quote
SticKyWoX Posted February 22, 2013 Report Posted February 22, 2013 In general Samsung-urile se aud cel mai bine, spun asta din experienta proprie. Dar daca vrei o calitate absolut geniala, ia-ti un iPod Touch 4th/5th generation cu casti la cel putin 90ron. Bassul ala iti rupe urechea. Quote
tracky Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 recomand sony ..am avut cateva Sony Walkman ..am o pereche de casti auriculare de vreo 7 ani , primite cu un Sony W , folosite 80 % la vol maxim ..suna ca noi . Acum le folosesc cu un xperia sl si sunt f multumit Quote
danger2u Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 iphonenu exista sound ca cel de la iphone Quote
caii Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 sony ericsson w980i cu casti bune Quote
Kwelwild Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 De la Samsung i?i recomand S1. ?i Iphone se aude frumos dar e problem? cu bateria, cel pu?in eu vreau s? m? ?in? mai mult de o zi. Quote
afumat Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Un nokia x3, cu castile proprii: eu nu pot asculta la 80 % volum..., are un bas de te doare capu'.. Quote
Jimmy20 Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Daca tii atat de mult la calitatea sunetului iti recomand un IpodNano 4th/5th exact cum a spus si @SticKyWoX sau un mp3/ mp4 player de la sony walkman.Eu am avut ipod nano 4th, acum am 5th sunt f multumit. Prefer sa folosesc telefonul pentru internet si alte functii de baza. salut. Quote
CristianRoflmao Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 orice htc ce are beats audio. si foloseste castile beats,iar melodiile sa fie 320kbps si vezi atunci bass si calitate la muzica Quote
SticKyWoX Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Am si eu mp3 de la sony, se aude foarte bine, dar tot nu se compara cu un ipod. Quote
mariuss615 Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Orice htc model mai nou se aude superb cu c??ti beats ?i cu pu?in noroc g?se?ti pachete premium cu c??ti beasts solo incluse. Am auzit lucruri bune ?i de telefoanele celor de la allview pe partea de sunet, au incorporat amplificator yamaha ce î?i face treaba. Quote
bica21 Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 iphonenu exista sound ca cel de la iphone idem Nu exista telefon care sa se auda mai bine in casti decat un iphone Quote
Cheater Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Htx one x +, vine cu casti beatsaudio, si are integrat un soft special de a optimiza sunetul pt aceste casti.Alternativ poti sa iti iei orice htc ce are beatsaudio, si casti separat, casti bune sunt pe la 300 euro, dar merita. Quote
TheTime Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Orice htc model mai nou se aude superb cu c??ti beats ?i cu pu?in noroc g?se?ti pachete premium cu c??ti beasts solo incluse. Am auzit lucruri bune ?i de telefoanele celor de la allview pe partea de sunet, au incorporat amplificator yamaha ce î?i face treaba.Subscriu,Am un Allview P5, casti originale Allview, se aude mai bine decat la un Sensation XE sau la un HTC Desire HD. Probat de mine, si review-urile de pe net spun cam acelasi lucru. Quote
Tribilizi Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 idem Nu exista telefon care sa se auda mai bine in casti decat un iphone se aude bine iphone-u , da stii ca se aude mono? si nu stereo? decat daca ai casti ofcourse Quote