Jump to content
helllboyyy

Telefon muzica in casti

Recommended Posts

Posted

In general Samsung-urile se aud cel mai bine, spun asta din experienta proprie. Dar daca vrei o calitate absolut geniala, ia-ti un iPod Touch 4th/5th generation cu casti la cel putin 90ron. Bassul ala iti rupe urechea.

Posted

recomand sony ..am avut cateva Sony Walkman ..am o pereche de casti auriculare de vreo 7 ani , primite cu un Sony W , folosite 80 % la vol maxim ..suna ca noi . Acum le folosesc cu un xperia sl si sunt f multumit

Posted

Daca tii atat de mult la calitatea sunetului iti recomand un IpodNano 4th/5th exact cum a spus si @SticKyWoX sau un mp3/ mp4 player de la sony walkman.

Eu am avut ipod nano 4th, acum am 5th sunt f multumit. Prefer sa folosesc telefonul pentru internet si alte functii de baza.

salut.

Posted

Orice htc model mai nou se aude superb cu c??ti beats ?i cu pu?in noroc g?se?ti pachete premium cu c??ti beasts solo incluse. Am auzit lucruri bune ?i de telefoanele celor de la allview pe partea de sunet, au incorporat amplificator yamaha ce î?i face treaba.

Posted

Htx one x +, vine cu casti beatsaudio, si are integrat un soft special de a optimiza sunetul pt aceste casti.

Alternativ poti sa iti iei orice htc ce are beatsaudio, si casti separat, casti bune sunt pe la 300 euro, dar merita.

Posted
Orice htc model mai nou se aude superb cu c??ti beats ?i cu pu?in noroc g?se?ti pachete premium cu c??ti beasts solo incluse. Am auzit lucruri bune ?i de telefoanele celor de la allview pe partea de sunet, au incorporat amplificator yamaha ce î?i face treaba.

Subscriu,

Am un Allview P5, casti originale Allview, se aude mai bine decat la un Sensation XE sau la un HTC Desire HD. Probat de mine, si review-urile de pe net spun cam acelasi lucru.