bica21 Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Cum am vazut in ultima vreme , mai toata lumea face " Harlem Shake " asa ca m-am gandit sa fac si eu cu 3 colegi de ai mei ceva pareri ? 1
TheTime Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Ridicol. Da-l jos de pe youtube inainte sa se propage ireversibil spre eventualii tai copii sau nepoti.
yoyois Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Pe langa faputl ca e de kk, ca poti fi identificat din video si eventual sanctionat de conducerea scolii/liceului, Totul e super!Ce draq aveti cu " Harlem 'Sake' ". Se umple youtube-ul cu porcatii din astea!
dekeeu Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 ceva pareri ? Pai as avea eu cateva...Ce cacat cauta asta pe un forum de securitate ?Le-ai aratat si parintilor tai cum iti petreci timpul la scoala cand se presupune ca ar trebui sa inveti ?Te poti lipsi de banii de mancare pe 3 luni ? crezi ca te vei descurca din corn si lapte ?Eu zic sa terminati cu rahaturile astea, pentru binele vostru .
bc-vnt Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Cum am vazut in ultima vreme , mai toata lumea face " Harlem Shake " asa ca m-am gandit sa fac si eu cu 3 colegi de ai mei ceva pareri ? Praf sau iarba ? =)
SticKyWoX Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Ala din stanga da din cur ca un gay. Se vede clar ca incercati si voi sa fiti pe ritm dar nu va iese. Nu faci d'astea la scoala/liceu, banuiesc ca stii ce s-a intamplat cu altii care au facut asta. Si asta clar nu are ce cauta pe un forum de securitate.
abraxyss Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Praf sau iarba ? =)Cristale.ON: Macar baietii au avut sange dar sunt de acord cu majoritatea, nu are ce cauta pe acest forum.))))) Tot timpu rad cand vad de-astea de la harlem shake ... imi ating o anumita latura, nuj ce plm