olimpiulucian Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Oare e posibil asa ceva?http://www.220.ro/faze-tari/Hackerii-Joaca-Angry-Birds-Pe-Bancomatele-Sparte/rYkCIkjwhZ/ Quote
stresulicy Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 nimic nu este imposibil, dar cine ar risca sa fimeze asta si sa se dea de gol ? este doar un fake reusit Quote
CristianRoflmao Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 lol ce tare,nu ma mir ca au facut aia dara is rusi,in mama rusie ce nu e posibil Quote
B3st Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Normal ca e posibil, cam 80% din atm uri ruleaza windows server Quote
shaggi Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Normal ca e posibil, cam 80% din atm uri ruleaza windows server Hai ma fii serios... ala e windows XP... Quote
SticKyWoX Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Hai ma fii serios... ala e windows XP...Sau Windows Server 2003.ON: Foarte tare, dar Angry Birds nu cred ca se putea descarca de pe card, deci probabil a fost pus inainte => E vreun angajat al bancii sau al firmei care se ocupa cu intretinerea ATM-ului. Quote
Domnul.Do Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Daca e un fake,este unul reusit.Acuma nu stiu exact ce functi are programul ATM,dar poate sa fie ceva de genul autorun.inf . Se vede la 00:43 ,dupa scoaterea cardului,s-a creat un background proces de catre programul ATM , ca altfel sarea un GUI pe ecran,instantaneu . Daca era instalat deja,nu cred ca mai aparea securitatea din sp2 la prima deschidere a unui program. Posibil sa fie design bug,in genul autorun.inf Quote
yoyois Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Se preapoate sa fie un fake .. i se cam vede "muia" lu ala in reflexia pe ecran si sa fim serios in Russssia il saltau aia de muuuult.Daca e asa simplu .. de ce mai munceste lumea? poti sa faci astea pe toate bancomatele (rulezi procesul, initiezi extreagere suma totala din bancomat, stergi loguri+video camera filmare, bagi bani in buzunar, mergi la o bere) Quote
endemic Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 din toate automatele astea, doar la pacanele am vazut ruland fedora, restul sunt windows Quote
B3st Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 Hai ma fii serios... ala e windows XP...Dupa capu' tau crezi ca windows xp poate sa stea nonstop on fara sa crape ? Quote
Nytro Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 Today the vast majority of ATMs worldwide use a Microsoft Windows OS, primarily Windows XP Professional or Windows XP Embedded.[citation needed] A small number of deployments may still be running older versions of Windows OS such as Windows NT, Windows CE, or Windows 2000.Automated teller machine - Wikipedia, the free encyclopedia Quote
Wav3 Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 Asta e fake dar nu e imposibil.OFF : Cum se numeste melodia? Quote