Jump to content
olimpiulucian

Angry Birds pe Bancomat

Recommended Posts

Posted
Hai ma fii serios... ala e windows XP...

Sau Windows Server 2003.

ON: Foarte tare, dar Angry Birds nu cred ca se putea descarca de pe card, deci probabil a fost pus inainte => E vreun angajat al bancii sau al firmei care se ocupa cu intretinerea ATM-ului.

Posted

Daca e un fake,este unul reusit.

Acuma nu stiu exact ce functi are programul ATM,dar poate sa fie ceva de genul autorun.inf . Se vede la 00:43 ,dupa scoaterea cardului,s-a creat un background proces de catre programul ATM , ca altfel sarea un GUI pe ecran,instantaneu . Daca era instalat deja,nu cred ca mai aparea securitatea din sp2 la prima deschidere a unui program. Posibil sa fie design bug,in genul autorun.inf

Posted

Se preapoate sa fie un fake .. i se cam vede "muia" lu ala in reflexia pe ecran si sa fim serios in Russssia il saltau aia de muuuult.

Daca e asa simplu .. de ce mai munceste lumea? poti sa faci astea pe toate bancomatele (rulezi procesul, initiezi extreagere suma totala din bancomat, stergi loguri+video camera filmare, bagi bani in buzunar, mergi la o bere)