ionut.hulub Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Salut.Am scris titlu in engleza ca sa fie mai scurt dar presupun ca l-a inteles toate lumea.Imi trebuie un program care sa primeasca o lista cu cateva zeci de mii/sute de mii de linkuri spre bloguri, sa intre pe fiecare din linkurile alea si sa posteze un text prestabilit (sub forma de comentariu). De preferat sa aiba optiunea de a alege dintr-un set de texte prestabilit, eventual cu posibilitatea de a insera ceva la o adresa marcata din textul respectiv. As dori aiba si posibilitatea de a genera un log cu linkurile pe care a postat.Nu cred ca e nevoie sa mai spun ca prefer ceva gratuit, dar cel mai important e sa isi faca treaba bine, chiar daca asta inseamna sa bag mana in buzunar.Cu stima, Ionut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Scrapebox/xrumer sau poti sa iti faci tu ceva ca dureaza 2h sa faci ceva profi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.hulub Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Multumesc pentru sugestii.Nu cred ca ar dura doar doua ore sa fac ceva singur ca nu target-ez anumite site-uri. Vreau sa mearga pe cat mai multe tipuri de blog-rui si prefer sa nu trebuiasca sa repar scripturile cand se modifica site-urile pe care postez ca am deja destule de intretinut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1995 Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Ai nevoie de o clasa PHP care sa-ti citeasca mailurile prin IMAP, apoi rulezi un script de cautat linkuri in textu emailului. Banal. $reg_exUrl = "/(http|https|ftp|ftps)\:\/\/[a-zA-Z0-9\-\.]+\.[a-zA-Z]{2,3}(\/\S*)?/"; preg_match_all($reg_exUrl, $text, $matches); $usedPatterns = array(); foreach($matches[0] as $pattern){ if(!array_key_exists($pattern, $usedPatterns)){ $usedPatterns[$pattern]=true; } } var_dump(array_keys($usedPatterns)); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 (edited) Article Kevo, iti cauta site-uri dupa footprints, iti inregistreaza cont, confirma contul pe email si posteaza .Poti sa-l cumperi e vreo 90 de dolari sau poti cauta crack, da cel mai bine pentru ce ai tu nevoie e senuke si sa iti faci script pentru wordpress, poti invata senuke sa iti posteze oriunde vrei tu cu doar cateva clickuri . Imi trebuie un program care sa primeasca o lista cu cateva zeci de mii/sute de mii de linkuri spre bloguri, sa intre pe fiecare din linkurile alea si sa posteze un text prestabilit (sub forma de comentariu). De preferat sa aiba optiunea de a alege dintr-un set de texte prestabilit, eventual cu posibilitatea de a insera ceva la o adresa marcata din textul respectiv. As dori aiba si posibilitatea de a genera un log cu linkurile pe care a postat.Btw, nu cred ca o sa gasesti o asa minune de soft sa fie capabil sa iti posteze tie pe toata lista ta, si pe orice platforme ai tu pe-acolo, mult mai bine iti limitezi site-urile unde postezi pe o anumita platforma, wordpress e cel mai bine, e popular, poti adauga coment fara cont, fara captha, ai form unde sa iti adaugi site-ul, nu tre sa il adaugi in text, parca iti da si do-follow wordpress comments, nu stiu sigur ."powered by wordpress" "submit comment" "leave a reply" "website" Edited March 8, 2013 by culay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.hulub Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 O sa incerc toate sugestiile voastre.@Robert1995: fara suparare dar nu stiu despre ce vorbesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
racoose Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 XRUMMER sau Zennoposter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Comment Blaster , e free si destul de bun parerea mea si folosesti GScraperFree in caz ca vrei sa gasesti mai multe linkuri pe o nisa .In combinatie ajung la nivelul scrapeboxului . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...