Devira.b0t3r Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 (edited) Salut! NickName-ul meu este Devira.B0t3r Sunt din Constanta Si am 15 ani. Sper sa ne intelegem bine,si sa nu ma fac de ras pe aici.Cunostinte:Imi place sa cred ca stiu HTMLPutin PhotoShopSi putin MySQLCe vreau sa realizez pe acest forum:In primul rand vreau sa imi dezvolt cunostinteleSa imi pot face un viitor din acest PC Istorie numeDaca va intrebati de unde provine acest nickname, pai simplu,In urma cu vreo 2 saptamani am inceput sa tastez pe google diferite combinati, iar devira.b0t3r a dat 0 rezultate. Cam asta este si istoria numelui meu. O seara buna incontinuare! Edited March 16, 2013 by Devira.b0t3r Quote
StrXt Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 GoogleFelicitari, acum da doua rezultate; Un progres de 2 ani...Ideea este ca dupa parerea mea, intr-un post de prezentare ar trebui sa iti prezinti putin perspectiva.Postul tau ar putea cuprinde: cunostintele tale actale, ce vrei sa inveti, pasiuni / interese, etc...Cel putin eu unul asta urmaresc la utilizatorii nou veniti... chiar nu ma intereseaza de unde le provine numele de utilizator .Oricum, bine ai venit; Iti urez succes. Quote
Devira.b0t3r Posted March 16, 2013 Author Report Posted March 16, 2013 GoogleFelicitari, acum da doua rezultate; Un progres de 2 ani...Ideea este ca dupa parerea mea, intr-un post de prezentare ar trebui sa iti prezinti putin perspectiva.Postul tau ar putea cuprinde: cunostintele tale actale, ce vrei sa inveti, pasiuni / interese, etc...Cel putin eu unul asta urmaresc la utilizatorii nou veniti... chiar nu ma intereseaza de unde le provine numele de utilizator .Oricum, bine ai venit; Iti urez succes.Off: am vrut sa spun 2 saptamani On: Multumesc Quote
StoNe- Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 (edited) Mul?i s-au întrebat de unde m-am inspirat în alegerea acestui nickname ?i ce vrea s? reprezinte. Hmmm, s? o lu?m de la început. Pân? a ajunge la acest ‘TinKode’ am folosit o mul?ime de alte nick-uri, pân? când într-o zi am început s? scriu pe google combina?ii de cuvinte care mi se p?reau atractive de unde a rezultat un nickname u?or de memorat. Daca va intrebati de unde provine acest nickname, pai simplu,In urma cu vreo 2 saptamani am inceput sa tastez pe google diferite combinati, iar devira.b0t3r a dat 0 rezultate. Cam asta este si istoria numelui meu.Mi se pare, sau într-adev?r „seam?n?”?Btw, welcome! Edited March 20, 2013 by StoNe- Quote
laz Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Felicitari... Ai un nume de cocalar..bine ai venit... pa! Quote
wtf123 Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 Felicitari... Ai un nume de cocalar..bine ai venit... pa!Felicitari,dai dovada de prostie. On: bine ai venit Quote
XoddX Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 Felicitari... Ai un nume de cocalar..bine ai venit... pa!Tu esti mare mare prost! On topic: Bine ai venit. Nu-i baga in seama pe cei ce nustiu sa se comporte frumos. Quote
SticKyWoX Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 Salutare![sARCASM]Imi place numele[/sARCASM] Quote
bica21 Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Felicitari... Ai un nume de cocalar..bine ai venit... pa! Obisnuieste-te cu genul asta de oameni ca mai sunt multi ca el pe aici .On : Bun Venit Quote
Devira.b0t3r Posted March 24, 2013 Author Report Posted March 24, 2013 (edited) Tinkoitza undercover ? OFF: Ce te face sa crezi asta? ON: Nu, nu sunt *******. Edited March 24, 2013 by Devira.b0t3r Quote
soimuletzu1 Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Salutare si bine ai venit , sincer apreciez unicitatea dar tot sincer iti zic ca nu suna frumos numele tau de scena. Quote