andreitek Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Este un site foarte tare trebui doar sa postezi pe anumite forumuri ca sa primesti banii!Este foarte simplu trebuie doar sa sti sa scrii/vorbesti bine limba engleza!Daca va faceti cont de pe acest link ma puteti ajuta si pe mn sa fac banii iar la randu vostru alti sa isi faca cont pe link-ul vostru:http://www.postloop.com/invite/andreitekaSi cateva dovezi ca acesti oamenii chiar platesc:ImageShack Quote
hirosima Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 regulamentul forumului nu permite sa pui link refferal, daca nu vrei ban, sterge! Quote
Nytro Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 15 RON/zi * 30 = 450 RON/luna.Daca te faci shaormar castigi de 2 ori mai bine.Daca te faci vanzator in Carrefour castigi de 3 ori mai bine.Daca te faci programator... Castigi mai bine. 1 Quote
Shin Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Zi cat faci daca te faci programator, sa stiu daca merita sacrificiul Quote
Mandrake1942 Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Zi cat faci daca te faci programator, sa stiu daca merita sacrificiul Am un prieten programator care castiga 800 lei. Programeaza cuptorul cu microunde la o simigerie. Quote
curiosul Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Di daca folosesti MultiPoster? Daca dupa ce iti faci cativa bani cu multiposter mai cumperi si xrummer? Quote
Shin Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Io-mi programez alarma sa ma trimita la munca dimineata si de multe ori esuez. Poate nu-i de mine Quote
hirosima Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 stiu un tip in bucuresti care castiga 100 de mil in programare pe luna! Quote