FiliBlox Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 (edited) Buna seara, am onoarea ca astazi sa va prezint un website foarte bun pentru a invata matematica.Probabil ca mai sunt unii pe aici care sunt in clasele 5-8, 9-12 si vor sa se pregateasca pentru matematica.Sper sa nu fie sters acest topic, deoarece vreau sa ajut persoanele care chiar au nevoie.Lectiile de matematica sunt structurate foarte bine avand ca principale categorii urmatoarele:- Lectii video pentru liceu- Lectii video pentru gimnaziu- Evaluare nationala si bacalaureat ( subiecte rezolvate )- Libraria math PDR ( culegeri online )Acest site va ofera lectii video de matematica, iar la fiecare lectie urmarita veti gasi si cateva probleme pe care sa le rezolvati.URL-ul site-ului este: Lectii video de matematica onlineVa incurajez sa va purtati ca atare in acest topic, eu vreau doar sa intind o mana de ajutor celor care inca mai au nevoie de ore suplimentare si nu au bani de pregatire cu un profesor.Va doresc spor la lucru, si invatati daca vreti sa luati bacul, nu mai merge copiatul.Eventual daca acest topic va fi sters, el tot se indexeaza in google, deci tot va fi de folos.EDIT: Deoarece site-ul mentionat mai sus a fost pus intr-un topic acum ceva timp, doresc sa va mai ofer inca ceva foarte bine explicat.Este vorba despre urmatorul website : http://proful-online.blogspot.ro/Aici gasiti matematica si de 1-4, domnul profesor incearcand sa va explice cat se poate de bine pentru a va face pe dvs sa intelegeti, i-a fost greu sa se acomodeze la inceput dar acum predarea lui a devenit mai profesionala.Nu va garantez ca la inceputurile sale s-ar afla videouri de calitate, dar poti intelege din ele, asta fiind cel mai important. Edited April 15, 2013 by FiliBlox 1 Quote
sandabot Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Bookmarked , o sa umple cateva gauri pentru bac mersi ! Quote
Tilt Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 +rep, daca il postai acum o luna shef erai Quote
BogdanNBV Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 https://rstforums.com/forum/28219-matematica-pentru-toti.rstSi a mai fost postat si prin alte thread-uri. Quote
FiliBlox Posted April 15, 2013 Author Report Posted April 15, 2013 https://rstforums.com/forum/28219-matematica-pentru-toti.rstSi a mai fost postat si prin alte thread-uri.I-mi cer scuze daca a mai fost postat odata, dar nu i-mi functioneaza intodeauna keywords... data viitoare voi incerca sa caut mai multe cuvinte pentru taguri.O sa fac un edit in care mai va dau un website pentru invatat matematica, e destul de bun. Quote
Sim Master Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Va mai pot recomanda si eu un site unde, dupa parerea mea, este acoperita si explicata foarte bine materia de bac.Invata matematica , matematica online , exercitii matematica , subiecte matematica bac , formule matematica ,matematica fara profesor , rapidPuteti descarca clipurile de aici:My Files Quote
GarryOne Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 va dau si eu unul IXL Math | Online math practice and lessons , e bestial, doar ca, pe zi, poti sa faci doar un anumit numar de cursuri, pentru ca serviciul e comercial, dar cu proxy, poti trece cam toate cursurile. Quote
Fineas Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Foarte bun thread ! mai invat si eu putin mate ^^ Quote
FiliBlox Posted April 25, 2013 Author Report Posted April 25, 2013 Dac? vrei s? promovezi BAC-ul ... po?i folosi softul BAC Mate, cump?rându-l de pe site-ul Zece Plus.Comand? soft educa?ional | Zece PlusFlorinZece PlusApreciem, dar preferam sa luam bacul pe gratis. Quote