GarryOne Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 (edited) Dupa ce l-am ajutat pe sandabot, inregistrandu-i un domeniu gratis (vezi topicul: https://rstforums.com/forum/68045-imprumut-8-a.rst) , am primit cred ca vreo 15 PM-uri in aceeasi zi, de la membrii de pe forum, sa le inregistrez si lor un domeniu. Asa ca m-am decis sa impart metoda cu voi, se gaseste si pe forum-ul meu, postata de un user de pe forum.. Eu am folosit-o deja pentru 3 domenii si a mers brici. Domeniul este pentru 1 an. TutorialIntram aici: Get Online - America Get Your Business Online1. Apasam pe "Get on the web", dupa care pe Create your website -> Click2. Sign in with Google -> Cu Gmail-u.3. Dupa ce v-ati logat dati Continue.4. OK , veti fi redirectionati la Intituit Website5. Alegem: Choose a Domain (Yourname.com) for your website6. Tastati ce nume vreti la site + domeniu.7. Dupa ce ati terminat dati Get Domain (0.0$ deci ne trebe card)8. Bagati datele cardului vostru real sau al unui prieten/coleg/cunoscut.9. Congratulations your order is Complete. Gata ati facut domeniu.10. Trebuie sa mutati NS-urile. Confirmarea contului se face in maxim 30m-1h.11. Dupa ce v-a venit confirmarea si domeniu functioneaza dati la Edit DNS si configurati voi cum vreti mutati ns-urile astea la host-u vostru!Puteti sa folositi datele voastre reale, inclusiv Credit Card-ul, chiar e recomandat, cu exceptia numelui si a adresei, restul nu are nicio treaba, nu are de ce sa vie frica. Puteti folosi acelasi Credit Card, pentru mai multe domenii, la mine a mers. De unde pot face rost de Credit Card-uri?1. Cel mai simlu si recomandat, folosit cardul vostru/fratelui/prietenului/colegului..... nu se intampla absolut nimic, si stati fara grija suspendarii contului.2. 1. Intrati aici: https://www.qiwi.ru/payment/main.action2. Incercati sa folositi un Translator! (Google Chrome) RU - EN3. Dai pe QIWI VISA CARD , apoi mai jos si click pe "Apply for QVC"4. Click pe "New User Registration"5. Ok aici o sa va ceara nr. de Telefon pt. verificare SMS.6. Intrati aici Textfree Web for Free Unlimited Texting From Your Computer , faceti cont si luati NR de tel de-acolo. (Postal Code US: 90002)7. Ok,puneti nr. de tel de pe Pinger si click pe "Register"8. Scrieti-va ce parola vreti9. Acum o sa va ceara codu ca sa va activati contu. Mergeti la Pinger.com/tfw/ si va apare acolo un NR. DE TEL cu codu. Copiati codu si puneti-l.10. Dati din nou click pe QIWI VISA CARD - CLICK Apply for QVC - APPLY FOR QVC.11. Acum ai primit CARDU !12. O sa primesti un SMS pe Pinger.com cu detalii de la card (numaru de card) acesta este in format @1@3@4@5@4.Sper ca v-am ajutat , metoda merge 100% , am testat , este legala! Domeniul va functiona si nu va fi suspendat. Tutorial realizat de mine in totalitate!Daca doriti copierea acestuia postati si sursa.T-T! Video tutorial: PS: Puteti citi intreg topic-ul din sursa, in care sunt abordate mai multe probleme.Sursa: Thieves Team Programing&Security Board ? View topic - [METODA] Domenii gratis .com,.net,.biz,.info Edited May 4, 2013 by GarryOne 5 2
xcata Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Sper ca v-am ajutat , metoda merge 100% , am testat , este legala! Atata timp cat furnizezi date false, metoda nu este legala!
GarryOne Posted April 24, 2013 Author Report Posted April 24, 2013 Atata timp cat furnizezi date false, metoda nu este legala!Esti liber sa folosesti datele reale, chiar e si recomandat, daca vrei sa stai fara grija ca nu vei fi banat.
yoyois Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Imi crapa la credit card (zice ca nu e valid)? any help?sau imi inregisteaza si mie un domeniu (massstore.net) ?
Active Members akkiliON Posted April 24, 2013 Active Members Report Posted April 24, 2013 Deci sa inteleg ... merge sau nu ?
unknown.user Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nu-mi iese, imi inregistreaza cineva un domeniu ?
GarryOne Posted April 24, 2013 Author Report Posted April 24, 2013 Deci sa inteleg ... merge sau nu ?Ti-am zis si eu, ti-a si danny.bv ca merge
dekeeu Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Daca iti adaugi cardul si datele personale , da.
unknown.user Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Dupa ce ma loghez cu contul gmail, imi ramane pagina alba Ce sa fac ?
Active Members akkiliON Posted April 24, 2013 Active Members Report Posted April 24, 2013 (edited) Ti-am zis si eu, ti-a si danny.bv ca mergePai vad ca nu merge la altii ! De aia am intrebat Ca sa nu pierd timpul aiurea ! Edited April 24, 2013 by akkiliON
unknown.user Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nu pot trece de partea asta:Ma ajuta cineva ?Ce informatii tre' sa scriu nu merge nimic, la un moment dat am incercat si cu cele reale, nu a mers .
daNNy.bv Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Pret Decent.com E luat ieri de pe ala moca!
Eddie91 Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 (edited) 1. Intrati aici: https://www.qiwi.ru/payment/main.action2. Incercati sa folositi un Translator! (Google Chrome) RU - EN3. Dai pe QIWI VISA CARD , apoi mai jos si click pe "Apply for QVC"4. Click pe "New User Registration"5. Ok aici o sa va ceara nr. de Telefon pt. verificare SMS.6. Intrati aici Textfree Web for Free Unlimited Texting From Your Computer , faceti cont si luati NR de tel de-acolo. (Postal Code US: 90002)7. Ok,puneti nr. de tel de pe Pinger si click pe "Register"8. Scrieti-va ce parola vreti9. Acum o sa va ceara codu ca sa va activati contu. Mergeti la Pinger.com/tfw/ si va apare acolo un NR. DE TEL cu codu. Copiati codu si puneti-l.10. Dati din nou click pe QIWI VISA CARD - CLICK Apply for QVC - APPLY FOR QVC.11. Acum ai primit CARDU !12. O sa primesti un SMS pe Pinger.com cu detalii de la card (numaru de card) acesta este in format @1@3@4@5@4.Ca sa obtii card virtual,metoda lui Nea Marin Miliardar ala ce user o fi avand,cu survey-urile lui cu tot:))EDIT: Tor se blocheaza cu blank page la redirectionare,va dau eu proxy private carea vrea PM ! Edited April 24, 2013 by Eddie91 1
unknown.user Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nu pot trece de partea asta:Ma ajuta cineva ?Ce informatii tre' sa scriu nu merge nimic, la un moment dat am incercat si cu cele reale, nu a mers .Ma ajuta cineva ?
yoyois Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Nu pot trece de partea asta:Ma ajuta cineva ?Ce informatii tre' sa scriu nu merge nimic, la un moment dat am incercat si cu cele reale, nu a mers .Same here Nu-mi poate inregistra si mie cineva un domeniu? (cat mai ramane valabila metoda)
GarryOne Posted April 24, 2013 Author Report Posted April 24, 2013 Ca pe voi nu va ajunge capul sa faceti dupa tutorial, nu inseamna ca nu e buna metoda. Cei mai isteti deja au reusit sa aplice metoda cu succes. Metoda e functionala 100%, si foarte usor de aplicat, fara sa adunati puncte sau sa indeplinti formulare sau sa promovati nu stiu ce link-uri....PS: Astia care aveti probleme la faza cu CC-ul, trebuie sa va asigurati ca CC-ul e valid, ca ati specificat corect toate datele, inclusiv type (Visa, MasterCard...)
wtf Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Aceeasi problema o am si eu de mai bine de 2 luni, deci nu`i poti invinui ca si-au bagat datele gresit sau wtf.Date reale si nu merge neam.
Eddie91 Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Va ajut eu sa creati,pentru userii cu vechime si posturi folositoare oferta este valabila,va astept pe PM. 1 1
CristianRoflmao Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 1. Intrati aici: https://www.qiwi.ru/payment/main.action2. Incercati sa folositi un Translator! (Google Chrome) RU - EN3. Dai pe QIWI VISA CARD , apoi mai jos si click pe "Apply for QVC"4. Click pe "New User Registration"5. Ok aici o sa va ceara nr. de Telefon pt. verificare SMS.6. Intrati aici Textfree Web for Free Unlimited Texting From Your Computer , faceti cont si luati NR de tel de-acolo. (Postal Code US: 90002)7. Ok,puneti nr. de tel de pe Pinger si click pe "Register"8. Scrieti-va ce parola vreti9. Acum o sa va ceara codu ca sa va activati contu. Mergeti la Pinger.com/tfw/ si va apare acolo un NR. DE TEL cu codu. Copiati codu si puneti-l.10. Dati din nou click pe QIWI VISA CARD - CLICK Apply for QVC - APPLY FOR QVC.11. Acum ai primit CARDU !12. O sa primesti un SMS pe Pinger.com cu detalii de la card (numaru de card) acesta este in format @1@3@4@5@4.Ca sa obtii card virtual,metoda lui Nea Marin Miliardar ala ce user o fi avand,cu survey-urile lui cu tot:))EDIT: Tor se blocheaza cu blank page la redirectionare,va dau eu proxy private carea vrea PM ! luati proxy-uri de la el si merge mi-a dat cateva si merg super!recomand