iLuminat Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Ok , ?i ce nu ai în?eles din acea eroare? E clar , oferta e valabil? doar pentru persoanele din US. Folose?te frate un VPN , e mare greu?Cu VPN-u nu imi deschide google-u sau alte site-uri , mai exact nu se incarca pagina , am incercat si cu un id proxy din US numai ca ma trimite pe o pagina ruseasca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirtycash Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 V? dau eu domenii , pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
far Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 salut, am incercat de mai multe ori sa fac si eu ceea ce ai explicat tu, dar nu reusesc sa gasesc, nu pui imagini cu pasii de la 1 la 4 te rog?..vreau si eu sa fac un website de tutoriale Link to comment Share on other sites More sharing options...
viorelnet Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 salut eu am incercat si nu imi merge daca ma poate ajuta cineva cun domeniu hackernet.nu conteaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
PufarinaBeata Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Imi puteti inregistra si mie un domeniu va rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leandrud Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Probabil ca este oferta de incercare (Trial) iar dupa 1 an de zile, iti va venii sa platesti prelungirea numelui domeniului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfc350 Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Probabil ca este oferta de incercare (Trial) iar dupa 1 an de zile, iti va venii sa platesti prelungirea numelui domeniului.Exact, am dat si eu de un site unde ofereau domenii .eu moca iar dupa 1 an te punea sa reinoiesti domeniul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terkea Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 daca pun datele mele si dupa un an nu platesc reinoirea domeniului isi sustrage singur banii de pe card? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarry Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Se poate folosi si pp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valim Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Ma poate ajuta si pe mine cineva sa inregistrez 1-2 domenii ? nu conteaza extensia in mare parte. Am un blog pr4 cu ceva vechime va pot ajuta cu un articol sau un link ceva pentru efortul depus, cine doreste sa ma ajute astept PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnK Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Mai merge? Am încercat cu proxy us ?i zice c? cererea a fost suspendat? din motive de securitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinoo Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 E din 2013 topicul. Nu va uitati si voi la data? Link to comment Share on other sites More sharing options...