Play4Fun01 Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 e cont de salariu de la munca? ca e imposibil sa platesti asa putin . . atunci dc plm astia de la tiriac cer 49 ron pe luna? si 16 euro pentru digipas pt internet banking?Pe naiba cont de salar. Sunt student. Si am contul deschis la banca din clasa a 8-a sau a 9-a...nu mai tin minte exact.Ah, da...Internet Banking-ul il am activat doar de vreo 2 ani. Pana acu 2 ani nu plateam nici macar leul ala/luna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Pe naiba cont de salar. Sunt student. Si am contul deschis la banca din clasa a 8-a sau a 9-a...nu mai tin minte exact.Ah, da...Internet Banking-ul il am activat doar de vreo 2 ani. Pana acu 2 ani nu plateam nici macar leul ala/luna.Bun inteleg.. si comision la fiecare extragere de pe card cat ia?BTW: au sms alert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarSe Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Am BCR,e shit, am scos acuma 1000 ron si il inchid saptamana asta.Oameni inculti,a durat o ora jumate sami faca cardu.Eu le-am cerut Internet,ei l-au facut clasic.Iti recomand BT,cum toti au zis. Bancile mai mici sunt mai bune,cele mai 'mari' iti iau taxa si pentru ca existi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Raiffaisen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rres Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Atentie, aveti grija cu BT ca se pare ca au niste comisioane asa zis "ascunse" la incasare interbancarBanca Transilvania - Inca unii care pacalesc clientii - Adrian-Tudor.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puscarie Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Atentie, aveti grija cu BT ca se pare ca au niste comisioane asa zis "ascunse" la incasare interbancarBanca Transilvania - Inca unii care pacalesc clientii - Adrian-Tudor.rope mine ma usureaza de 4 lei pentru fiecare incasare.. si de 1 lei la fiecare retragere de la tonomat bt . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleed Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 NU recomand BT pentru PAYPAL , is cei mai nesimtiti, neseriosi si isi trag o gramada de comision. BRD mi se par buni pentru PayPal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awnly3jhc2g Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Recomand ING. Am patit sa dau la scos sambata, iar luni ii aveam in banca. Cel mai rau caz, luni dimineata dau la scos banii, marti seara ii am in banca.Nu percep comision la retrageri sau depozitare. Platesc 2 lei pe luna, mai mult pentru ca am HomeBanking si pot verifica sau transfera banii din cont fara probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Folosesc BT pentru paypal de aproape un an si nu am vazut comisioane exagerate.Chiar vineri mi-au venit niste bani de pe paypal [27.5 USD] mi-au intrat pe card 89 RON ,deci comision nici 30 bani...La retragere de la bancomatul lor nu ma taxeaza din cate stiu eu ,doar daca retrag de la bancomatele altor banci,in cazul ala ma taxeaza 3 RON. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpad Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 (edited) eu am BCR Campus. La PayPal din valuta, catre contul meu in RON, are comision de 0.10% Totusi nu inteleg o chestiune:VS.extrase din oferta BCR CampusWhat's that suposed to mean? Edited March 31, 2014 by tpad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behave Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 ING este cea mai civilizata banca din Romania, cu cel mai tare si civilizat homebank si comisioane aproape 0 daca esti pana in 26 de ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...