EvilPr0xy Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Am facut primul meu deface Site Hacked By EvilPr0xySper ca nu incepeti cu comentarii de genul "Uite si copilu` asta ...e si el prost" .Daca vreti sa postati un astfel de comentariu, mai bine nu il mai postati. Quote
daNNy.bv Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Uite si copilu` asta ...e si el prost:FACEPALM:Imi place ca nu are nici macar domeniu. Probabil ca ai un host si nu aveai cu ce sa te lauzi in spatele blocului Quote
SticKyWoX Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Si ce site a fost asta de i-ai dat deface? Nu cumva ai dat deface propriului site? Quote
io.kent Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Daca nu vroiai sa auzi comentarii de genul asta, nu te ofereai, asa ca daca te-ai oferit, accepta.. Quote
Matt Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 io.kent : Tu te ocupi cu aducerea petardelor atea ? Cum plm sa faci asa ceva , apoi il pui la Off-Topic.Pazea ca s-ar putea sa fie bomba topicul asta Quote
io.kent Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 am vazut ca nici nu e bine postat dar ce sa-i fac? vin alti si-l coboara cu picioarele pe pamant.. Quote
qweasdzxc123 Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Bag pula ce o fost , si ce o ajuns rst.@EvilPr0xy:Si ce pula mea ai rezolvat ca ti-ai batut joc de munca unui om?Copil fustrat. Quote
wtfid Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Muie EvilPr0xy by ZeroDoi ) | Muie EvilPr0xy by ZeroDoi ) deface to defacer )))))))))) Quote
ZeroDoi Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Imi pare rau dar nu m-am putut abtine )View image: Snapshot 2013 06 14 115520 Quote
EvilPr0xy Posted June 14, 2013 Author Report Posted June 14, 2013 Imi pare rau dar nu m-am putut abtine )Mersi Este PRIMUL meu deface, deci...(nu sunt profesionist ca voi) Quote
ZeroDoi Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 lol ai sa razi )) si al meu tot primu e ))))))))))))Ai grija ca o sa vina tornada peste tine , ia mai manati mai flacai ) Quote
io.kent Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 ZeroDoi, crezi ca e nevoie, sa-l injuram? cred ca mai bine ar fii, sa-i explicam cum sta treaba, dai un deface, dar te gandesti inainte ca cineva a muncit mult sa ridice pagina, si tu mare branza dai repede deface, minte slaba! Quote
daNNy.bv Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 io.kent nu te mai speria, nu e nici un deface. E doar un cacat de index care l-a urcat pe un host. Nu vezi ca nu are nici domeniu?Edit: am vazut ca e metoda cu Wp . Scuze. Same shit anyway Quote
ZeroDoi Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 ZeroDoi, crezi ca e nevoie, sa-l injuram? cred ca mai bine ar fii, sa-i explicam cum sta treaba, dai un deface, dar te gandesti inainte ca cineva a muncit mult sa ridice pagina, si tu mare branza dai repede deface, minte slaba!Stai linisit ca nu te-a intrebat nimeni nimic .... ai chef de cearta sau vrei sa faci multe postari ... ??? Copilu na facut nimic interesant , metoda a fost postata pe forum ... a cautat un ip in lista aia de ip-uri a intrat in /wp-admin/ a scris admin : admin si aia fost ... A muncit o pl ... pierde timpu pe net in loc sa mearga la scoala ....Mare sula de bascula ce a facutDaia a ajuns tara asta de cacat ... ca toti pusti gaozari vor sa ajunga hackeri sa vanda casa poporului pe ebay si sa sparga bancomate ..... in loc sa mearga scoala sa invete bun si sa se ingajeze la un loc de munca unde cacaturile care le face pe net sa le faca pe bani ..... daca vrei sa il inveti ceva invatal asta ..... nu cum sa sparga site-uri sa fie prins de politie Quote
Nytro Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 "Cosul de gunoi" si "Cele mai penale posturi" nu sunt de ajuns, ne mai trebuie o categorie: "Cele mai de cacat posturi". Quote
smbgpla Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 "Cosul de gunoi" si "Cele mai penale posturi" nu sunt de ajuns, ne mai trebuie o categorie: "Cele mai de cacat posturi".Si ce mai astepti? Quote
Wav3 Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 "Cosul de gunoi" si "Cele mai penale posturi" nu sunt de ajuns, ne mai trebuie o categorie: "Cele mai de cacat posturi".Cred ca mai de graba e nevoie de o categorie "speciala" pentru useri "speciali". Nu doar pentru posturi "speciale". Ceva intre registered user si banned. Quote
TheOne Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 ))))) Mai bine arata-i la prieteni tai de CS & Metin, aia te laudau, baieti de aici isi bat pula de tine .. Quote
th3me Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Omul a dorit sa se faca cunoscut cu primele posturi =)) Quote
Kay97 Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Citez, "Muie EvilPr0xy by ZeroDoi )" =)) =)) Quote
wHoIS Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Bravo! Acum esti hek?r cu acte!Ai grija la garda!Anyway: Da-ti foc!In curand o sa apara unu cu : "Primul meu floc! Sunt mandru de el!" Quote
alezu2000 Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 Interesant...acum te crezi haker?Mi se pare prostesc chiar faza cu indexul "haked"Macar daca totusi era un site care avea domeniu..poate,poate te felicitam pentru realizare. Dar in acest caz dupa parerea mea esti jalnic, te-ai facut singur de ras + metoda folosita. Quote