Jump to content
huiucracker

pentesting-academy.com ...DOWN!

Recommended Posts

Posted

Cum mama dracu va gasiti toti analfabetii, toti nebunii sa aterizati aici ?!? ... Unde esti tu Tepes, Doamne ? ... ... ... Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !

Posted
Cum mama dracu va gasiti toti analfabetii, toti nebunii sa aterizati aici ?!? ... Unde esti tu Tepes, Doamne ? ... ... ... Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !

Ce Tepes ma? Hitler!

• Upvote 1
Posted (edited)

Dany a fost inspiratia mea. Shit just happend!

TES Euro Media SRL - BRASOV. Cum am mai zis esti un cuc futut in cur de viata. De acum in colo cand crezi ca pici site-uri verifica si pe isup.me nu stiu daca ti-ai dat seama dar ti-a fost blocat IP-ul de catre server de aia nu ti se mai incarca. Si tu faci parte din Echipa aia care pica rst? No hai esti jm3chi3er. :))

Doar mie imi miroase a cacat cand aud de astia?

PS: Parca era vorba ca gunoiul nu are ce cauta pe prima pagina.. Dar no va e lene :))

Edited by Cifre
Posted (edited)
Spera si el sa primeasca putina atentie cu topicul asta:))

A primit mai mult decat va puteti imagina.

E cam ciudat sa se inregistreze doar sa faca un post amarat cu ceva ce nu a demonstrat nimic.

User name-ul cu care s-a inregistrat atat pe youtube (hecaruk marian) sau cel de pe RST (huiucracker), e pus ironic, asta pentru a va face pe voi sa intrati intr-o discutie ironica.

Nu vreau sa intru prea mult in detalii, dar ideea este ca se testeaza modul in care reactionati, cum ganditi.....

P.S.: e doar o parere, dar daca e adevarat ce am zis asta se cheama manipulare.

Edited by mah_one