d4rkm4nx99 Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 salut! vreau sa stiu cum fac ca un executabil sa ruleze doar dintr-un anumit calc ( windows ) ?Multumesc! Quote
Nytro Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 (edited) Doar de pe un anumit calculator, ca hardware? Uite cateva idei: c++ - Generating a Hardware-ID on Windows - Stack OverflowMai multe idei (de exemplu adresa MAC): https://www.google.ro/#safe=off&sclient=psy-ab&q=windows+get+unique+hardware+id&oq=windows+get+unique+hardware+id Edited July 8, 2013 by Nytro Quote
d4rkm4nx99 Posted July 8, 2013 Author Report Posted July 8, 2013 ca hardware. dar e destul de complicat ))) exista vrun tutoarial video ? sunt noob rau in programare. Quote
Renegade Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 pentru VB6 am un .ocx care citeste/scrie in registry si ai putea implementa idea lui Nytro.dar asta ar insemna sa scri tu executabilul (programul).nu stiu daca merge si pe VS 2012 de exemplu,nu stiu daca poti lucra cu .ocx in VS 2012 Quote
d4rkm4nx99 Posted July 8, 2013 Author Report Posted July 8, 2013 adevarul ca habar nu am nimic de programare sunt 0 ma gandeam la o solutie pt noobi ceva gen un program bagam acolo executabilul si gata restricitionarea. Quote
Brenin Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 (edited) ... Edited January 5, 2014 by Brenin Quote
raynor009 Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 ai putea face ca programul sa ruleze doar daca ai un anumit registru in PC.Imports Microsoft.Win32...Dim s As String = ""Dim reg As RegistryKeyreg =Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", True)s = reg.GetValue("RtHDVCpl", "")MsgBox(s)reg.Close()asta e cod Vb.net Quote
Maximus Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 faci un hardware id (hdd id, processor id, mac address,videocard) pe care-l criptezi Quote
yoyois Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 (edited) Sau doar daca ai un anumit HDD-ID, processor-ID, placa de baza-ID etc.Idea e sa opresti executia programului daca mediul nu este cel asteptat.Registrii ofera o securitate redusa intrucat oricine poate scrie/citi in registrii.In functie de nevoile tale (pentru ce vrei sa folosesti programul) poti folosi o referinta la un ID (unic) al acelui PC.Sau la o structura din care acel calculator face parte (IP, ISP, etc.)Sau cum a facut stuxnet: la structura piramidala in care erau organizate centralele nucleareCum sa gasesti ID-ul componentelor / scrii in registrii gasesti tutoriale pe Internet.Ideile sunt pentru oameni, codul pentru masini. Edited July 10, 2013 by yoyois Quote