Vlachs Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 To request a payout you must have a minimum approved balance of $10.For normal payment request you will receive money in the current weekend of week that you made the request.For quick request you will receive money in 1-2 days after you've made the request and there is an 9% extra fee. Quick payouts should be using PayPal or MoneyBookers.[h=3]How we pay?[/h] Standard payout: #1: Paypal (recommended) #2: PayZa (work slowly) #3: MoneyBookers #4: Wire Transfer (35$ fees) #5: Western Union (35$ fees) Quick payout: We strongly recommend to use PayPal or MoneyBookers because usualy using this two ways your money arrive in the some day.Inregistrare cu referal: FocusFileDe ce recomand serviciul?Ca e a unui prieten si e de incredere. Quote
JohnyCNAM Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Ce retea de CPA folosesc?Sunt surveyuri cat de cat pentru USA? Quote
FarSe Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Interesant,dar ii trebuie multa reclama printre forumurile de specialitate,pentru ca toti si'au deschis PPD si asta nu e foarte diferit fata de restu.Mult succes prietenului tau . Quote
curiosul Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Sunt cateva diferente de fapt, daca faci comparatie cu caracteristicile altui PPD:-poate fi folosit pe post de PPD;-poate fi folosit pe post de CPA Content Locker-poate fi folosit pe post de Link Locker-pachete premium daca nu vrei sa completezi surveys (site-uri mari gen sharecash, fileice, cleanfiles,cashfiles nu prezinta asa ceva, sau nu nu MAI prezinta asa ceva)-testimoniale la fiecare fisier-request payout cand vrei-plata in fiecare weekend-venituri mai mari in comparatie cu fileice si sharecash-avem aplicatie pentru Windows de monitorizare a veniturilor:Si suport in limba romana Cele mai bune oferte de pe CPALead momentan.Maine vor veni cele mai bune de pe Adworkmedia.Iar in cateva zile va veni ce este mai bun si de pe Adscendmedia , Adsgatemedia, Maxbounty.@ionutcristea: nu USA este in varf, arunca o privire: Quote
JohnyCNAM Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Cred ca imi mut tot pe el cateva zile sa vad ce va fi.Poti costumiza widgetul exact ca pe cleanfiles? Quote
curiosul Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 (edited) Cred ca imi mut tot pe el cateva zile sa vad ce va fi.Poti costumiza widgetul exact ca pe cleanfiles? Da, acuma nu stiu cum e pe clean.PS: Au venit si ofertele de pe AdWorkMedia. Edited July 11, 2013 by curiosul Quote
j1ll2013 Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 asteptam cu interes! daca ai cam acelasi oferte ca si ceilalti sunt convins ca o sa progresezi repede curiosul. CF are o problema aiurea un paypal momentan. Quote
CristianRoflmao Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 asteptam cu interes! daca ai cam acelasi oferte ca si ceilalti sunt convins ca o sa progresezi repede curiosul. CF are o problema aiurea un paypal momentan.isi revin aia de la cf cu paypalu mi-au facut vreo 4 plati de cand i-o blocat la kyle contu.btw: aceptati continut fake?incentive?jessus christ, ce oferta are japonia Am sa pun cateva nise pe ppdu asta sa vad ce e de el,daca lo postat ElChief inseamna ca e de calitate. Quote
curiosul Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Apoi mai nu e voie cu continut fake ca imi dau furnizorii de surveys ban pentru asta. Acuma na puneti si voi si reale si ce mai ramane...fake... Nu ati auzit asta de la mine cf=cashfiles? Care-i treaba cu ei? Ce au patit? Quote
CristianRoflmao Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Apoi mai nu e voie cu continut fake ca imi dau furnizorii de surveys ban pentru asta. Acuma na puneti si voi si reale si ce mai ramane...fake... Nu ati auzit asta de la mine Astea's dume ca nu acepta fake , stiu ei ca lumea foloseste fake si nui baneaza,ma rog nu le pasa,e greu sa faci bani cu ceva real in CPA.Si pe awm zice ca nu acepta fake nimic,si am facut la ei destui bani si nu am luat ban everything fake Quote
Vlachs Posted July 12, 2013 Author Report Posted July 12, 2013 Primii 10$ facuti , plm, e fain ca primesti minim 85% din valoarea unei oferte, pe altele tre sa faci 2 oferte ca sa iti iasa banii astia.Available Balance: $10.00 Quote
0x416c6578 Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 We strongly recommend to use PayPal or MoneyBookers because usualy using this two ways your money arrive in the some day.same in loc de someMi-am facut si eu cont. Poate in vreo 2-3 luni imi urc si fisierele. Lazy me. Quote
wHoIS Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 (edited) Repara XSS-ul din Create Gateway la Gateway Name:Ps. Faci cinste Edited July 13, 2013 by wHoIS Quote
sebywarlord Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Am sa imi urc si eu fisierele pe focusfile,dar sper ca esti serios ,in sensul ca te vei ocupa de proiect,am de urcat cateva sute de fisiere [3-4 mega fiecare] ,nu vrea sa le uploadez si sa vad peste 2 zile ca se inchide site-ul ,ar insemna ca m-am chinuit degeaba,si dupa dai upload altundeva ,schimba link-urile ,etc Marog , acum cand intru pe site imi apare pagina alba si un text : Your License is Invalid! Quote
curiosul Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 (edited) Gata s-a rezolvat. Avem https si am mutat site-ul intr-un loc mai serios si de aceea a aparut acea eroare. PS: In legatura cu proiectul: Stai calm ca va ramane on mult si bine.@wHoIS: Gata, deacuma nu mai Edited July 17, 2013 by curiosul Quote