k1audyu Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Tot ce trebuie sa faceti este: - Sa va inregistrati pe :wSpy / Register- Sa creati un link- Si sa-l trimiteti victimei caruia ii vreti ip-ul.E mai bun ca :https://rstforums.com/forum/72985-fura-ip-ul-cu-doar-o-simpla-adresa.rst 1 1 Quote
SilenTx0 Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 (edited) O alternativa mult mai "simpla" ar fi Free Tools Get Yahoo IP, Location, Check Status, Check Invisible in cazul in care victima foloseste Y!M. Edited July 29, 2013 by SilenTx0 Quote
Byte-ul Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Nu primesc mail pt activareIn order to ease server load - no new free wSpy accounts will be verified. Please visit this link for details on how to purchase wSpy PRO.If you came here from purchasing a PRO account you can ignore this message, you will be able to login directly once your account gets upgraded to PRO.wSpy PRO can be purchased from here: click here Quote
cramdering Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Bun de nimic, 3 conturi pe 3 e-mail-uri si pe nici unul inca n-am primit mail de activare:) Quote
eusimplu Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Ati redescoperit roata! Serios acum, nu trebuie sa faceti 5000 de topicuri pentru cea mai proasta metoda de a afla un ip. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted July 30, 2013 Active Members Report Posted July 30, 2013 1.php [phpcode]<?php$port = $_SERVER['REMOTE_PORT'];$re = $_SERVER['HTTP_REFERER'];$data = date("j F Y g:i");$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];$info = $data . ' ==> ' . 'IP: ' . $ip . '; PORT: ' . $port . '; REFERER: ' . $re . "\r\n";$fp = fopen("ip.txt", "a");fwrite ($fp, $info);fclose ($fp);$img = @imagecreatefromgif('smile.png');Header('Content-type: image/png');ImagePng($img);?>[/phpcode].htaccessOptions +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteRule ^(.*).png$ $1.php [nc]le uploadezi pe hostip.txt si 1.png afiseaza ip-ul si daca trimiti link-ul prin messengerex: http://site.hi2.ro/img/1.png Quote
VaD_SuNeTe Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 B?i eu v? în?eleg c? vre?i ip-ul unei anumite persoane , dar ce face?i voi cu el ? ?ti?i s? finaliza?i treaba? sunt unii "hackeri" î?i afl? ip-ul ?i zic "î?i rup placa de baz? în dou?" un singur cuvant de spus pentru voi : JALNIC Quote
k1audyu Posted July 30, 2013 Author Report Posted July 30, 2013 Ma eu doar am aratat o modalitate sa afli ip-ul , daca fac sau nu ceva cu ip numi pasa mie . Quote
fjtr Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 B?i eu v? în?eleg c? vre?i ip-ul unei anumite persoane , dar ce face?i voi cu el ? ?ti?i s? finaliza?i treaba? sunt unii "hackeri" î?i afl? ip-ul ?i zic "î?i rup placa de baz? în dou?" un singur cuvant de spus pentru voi : JALNIC Deci poti sa intelegi de ce ne trebuie ip-ul dar nu intelegi la ce ne trebuie? Sa finalizam ce? Plangerea la politie? Nu e suficient sa stiu cine e si unde e? La propriu pot sa rup placa de baza "in doua".Either post something useful or cut the crap. Quote