Viral-One Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Stiu ca exista foarte multe companii care ofera subdomenii gratuit gen : yolasite ; wordpress ; webs ; ucoz ; wix , etc, la toate aceste domenii nu poti sa faci upload la toate fisierele gen : .php ; .htm ; .html ; .asp ; .aspxWebsite-ul : www.000webhost.com, va ofera posibilitatea de a uploada, de a face website-ul vulnerabil.Intrabari/Raspunsuri I : De ce sa faci acest lucru?R: Deoarece pe website-ul tau "propriu" iti poti testa abilitatile si cunostintele (iSQL injection ; javascript...). Quote
Viral-One Posted July 31, 2013 Author Report Posted July 31, 2013 (edited) am facut acest tutorial pentru cei care vor sa 'se testeze' pentru iSQL inejction sau orisice altceva pentru hacking, eu pentru a nu intra ilegal in db, ale altor website-uri am facut pe propriul website, ex: www.exemple.com/index.php?id=1 order by 15, sper sa itelegeti ce vreau sa spun, acesta este pentru a se testa incepatorii. Edited July 31, 2013 by Viral-One Quote
mark0 Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Poate omu vrea sa invete fara stres si fara 50 de proxyuri si mortii masii in spate...ce te ambalezi asa?(e adevarat ca postul care l-a scris el e la mintea cocosului dar asta e...nu trebuie sa fi chiar asa) Quote
Sim Master Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Poti face un server local daca vrei doar sa testezi si sa inveti. Quote
Sdicky Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Descarci frumos wampp si testezi pe localhost:-?? Este mult mai usor.De exemplu daca vrei sa testezi o platforma pana o uploadezi pe 000webhost prin filezilla te ia seara.In timp ce pe localhost cu wampp doar bagi fisierele intr-un folder. Deci parerea mea este ca e mai buna varianta pe Localhost cu wampp Quote
DeMoN23 Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 (edited) De ce sariti toti pe baiat? a incercat si el sa faca ceva, nu trebuie sa fim asa 'agresivi'@Valium observ ca esti muritor de foame, de ce plm te ambalezi asa? vezi ca ai butonul de EDIT, dar intelg ca faci cat mai multe posturi penibile doar de dragul de a posta , iti dai seama ce fericit esti tu acum ca esti 'bautor de palinca' )Inainte sa scuipa pe cineva , aduti aminte cati te-au scuipat pe tine la inceput si nu mai sari aiurea cu gura Edited July 31, 2013 by DeMoN23 Quote
Valium Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 (edited) DeMoN23 ba mucosu', iar te bagi in seama la orice post al meu, asa de mult iti place pula mea? daca ai chef sa ne luam mortii in pula ai privat, prostu' pulii din 16 posturi 10 au fost doar unde am postat eu. Edited July 31, 2013 by Valium 1 Quote
DeMoN23 Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Valium, observ ca comentezi mult si porst.Vad ca mereu iti place sa faci pe 'seful' parca ai fii admin in plm asa de mult iti permiti sa iei mortii-n p*** la la toti si plmAmice 'mucos' esti tu si prietenul ala tau cristi sau cum il cheama cu care furi domenii ? apoi vii aici si le vinzi + pe alte forum-uri , doar ca pe alte forum-uri nu prea iti merge,aici ti se permiteAm incercat sa strang cateva dovezi , in legatura cu ce faci tu cu amicul ala tau,doar ca si-a dat seama prietenasul ala tauMai nou am vazut ca vinzi programe de 'flood' 'ddos' cu care te lauzi ca pici orice site, asta ai postat pe un forum, pretul pentru acel program era de 20$ dar ghici ce? programul era un cacat de program ce e postat si aici pe forum,Amicul tau s-a dat de gol, l-am prostit si mi-a spus .. defapt sa laudat ca a prins nustiu cate conturi de paypal. iar voi cu banii aia cumparati domenii si plm cu 50 de centi:)) 99 centi apoi vii aici si pe alte site-uri sa-ti vinzi cacaturiile tale, mucos mic si muritor de foame ce estiBa daca vrei sa faci bani cu programele tale 'minune' cu care te lauzi asa mult macar creeaza ceva facut de tn apoi poti sa-l vinzi , nu te lauda si incerca sa faci bani pe spatele altora , iar in legatura cu posturiile mele ca din 16 =10 sunt comentarii la tn , pai la tine din 100=100 sunt penibile la fel ca tine Quote
d33nis Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 OFF: Terminati ba cu off-topic-ul, credeti ca aici sunteti pe maidan la voi? Aveti functia PM in pula mea, cred ca pe nimeni si nici pe mine nu ma intereseaza sa vad ce cuvinte va adresati unul celuilalt in fiecare topic in care va intalniti.ON: Cum spunea si cineva odinioara, mai bine pe localhost. Quote
endemic Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Stiu ca exista foarte multe companii care ofera subdomenii gratuit gen : yolasite ; wordpress ; webs ; ucoz ; wix , etc, la toate aceste domenii nu poti sa faci upload la toate fisierele gen : .php ; .htm ; .html ; .asp ; .aspxWebsite-ul : www.000webhost.com, va ofera posibilitatea de a uploada, de a face website-ul vulnerabil.Intrabari/Raspunsuri I : De ce sa faci acest lucru?R: Deoarece pe website-ul tau "propriu" iti poti testa abilitatile si cunostintele (iSQL injection ; javascript...).te-as sodomiza pentru tupeu de a posta asa ceva, si as mai sodomiza pe cativa de pe aici.<3 Quote