Byte-ul Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 As vrea sa organizez o competitie de pool.Inainte de a face asta as vrea sa stiu daca ati vrea sa participati la acest eveniment.Astept parerile si sfaturile voastre. Quote
Matt Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Din cate stiu eu forumul se numeste Romanian Security Team, nu Romanian Pool Team. Quote
Byte-ul Posted August 7, 2013 Author Report Posted August 7, 2013 Din cate stiu eu forumul se numeste Romanian Security Team, nu Romanian Pool Team.Tocmai din acest motiv am postat la Off-topic. Quote
bodostyle Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Din cate stiu eu forumul se numeste Romanian Security Team, nu Romanian Pool Team.La faza asta ai comis-o .Nu ii interzice nimeni sa posteze asta si te-ai gasit tu .Uneori mai stai in banca ta ca exagerezi si devii patetic . 1 Quote
Cril Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Unii dintre voi puneti prea mult accentul pe cuvantul security. Daca e sa o luam asa, nici webdesign-ul nu ar avea ce sa caute pe forumul asta, nici topic-urile alea sticky de la offtopic(ex: Filme, documentare, seriale) sau cele simple gen "Recomandari aparate foto".Lasa-ti-o si voi mai moale, uneori nu strica .On: Nu, nu doresc sa particip la acest concurs... pentru ca n-am timp. Quote
Matt Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Este un pool, am votat apoi mi-am spus parerea. Quote
bodostyle Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Este un pool, am votat apoi mi-am spus parerea.Numai ca nu prea are sens ce zici acolo .PS:Vezi ca unul vinde caini in alt thread Quote
JohnyCNAM Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Ba pool=biliard corect?Sau is io pe langa subiect? Quote
EAdrian Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Numai ca nu prea are sens ce zici acolo .PS:Vezi ca unul vinde caini in alt threadCâinii au antivirus..Eu m-as b?ga, dac? e pe Yahoo am hecuri Quote
andrei98M Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Ba pool=biliard corect?Sau is io pe langa subiect?Nu e piscina Quote
CristianRoflmao Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Nu e piscina Sa mori tu ma?Biliardul american se numeste pool. Quote
bodostyle Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Sa mori tu ma?Biliardul american se numeste pool.Cel american se numeste Snooker , Pool se traduce biliard din engleza . Quote
andrei98M Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Sa mori tu ma?Biliardul american se numeste pool.Ba retardatule am glumit , daca esti un incuiat si nu intelegi poanta mai bine taci in pula mea . Quote
Sdicky Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Dac? se mai ?ine m? pun ?i eu. (Level : 64 pe Miniclip) Quote
JohnyCNAM Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 @SdickyAm 18 numa da fac niste lovituri din bulan, secretu e sa joci beat, k nu te uiti la riscuri:) Quote