Jump to content
koruno.php

Vand coduri UKASH discount 50%

Recommended Posts

Posted

daatdraqq, te invit sa iti pastrezi opinia. Chiar acum mai fac 2 tranzactii cu 2 useri de pe RST, o sa ii rog sa posteze aici dupa ce si-au primit codurile ca sa iti dovedesc ca nu e asa.

Posted (edited)
Am platit pentru 2 coduri de 100 euro, a zis ca mi le da in 10 minute, asta a fost acum 40 de minute. Voi edita postul daca se schimba ceva.

Se pare ca ti`ai luat teapa .... si eu am platit pt un cod de 100euro si vad ca nu mai raspunde ,se fac app 2 ore ... din ce am observat pe forum teparu e srecord_rst@yahoo.com ,daca dati un search o sa cititi mai multe despre el !

...Vasile citeste PM si da`mi add !

Imd revin si cu dovezi !

Edited by lukas.luci19
Posted (edited)

Ban permanent pentru frauda cu instrumente de plata online. In regulament este stipulat ca se da ban permanent pentru asta.

E simplu, ukash este un instrument de plata online, ca si paypal. Nu ai cum sa dai utilizatorilor 1000 de euro pe UKASH si ei sa-ti plateasca 500, daca sunt banii tai iar tu nu esti retard.

Va recomand sa NU FACETI deal-uri cu oameni de genul pentru ca incurajati frauda si va puteti trezi fara account-uri si multe altele.

Om serios. Mi-a dat inca 3 coduri de 25, sper sa tina. Puteti lua de la el, e de incredere.

KohCGI 85.186.226.x [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]

koruno.php 85.186.226.x [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]

Ban permanent si tie. Nu se accepta lingerea de gaoaze, in special self-lickingul.

De asemenea, o sa inchid imediat threadul. Aici nu e loc pentru carderi si escroci, am avut multa bataie de cap din cauza lor.

Edited by aelius
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...