alqaida Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 AWUS036H - Realtek 8187LIndoor 2,4 GHz, interfa?? USB 2.0, TX power 30 dBm (1000mW), anten? 2 dBi, 802.11 b/gAWUS036H este un adaptor USB/wireless de înalt? performan??, celebru pentru sensibilitatea sa.AWUS036H este foarte util persoanelor care c?l?toresc foarte mult (de exemplu ?oferii de TIR) ?i doresc s? se conecteze la hotspot-urile gratuite, accesibile pe lâng? fastfood-uri, restaurante sau în hoteluri.De asemenea, AWUS036H suport? injection ?i modul monitor, util pentru teste de securitate a re?elelor wireless, ce pot fi realizate cu suita Aircrack-ng.Sursa de alimentare nu este necesar?, AWUS036H absorbind curentul electric direct din portul USB.Dot?ri:Anten? omnidirec?ional? de 2 dBiCablu USBSpecifica?ii:Chipset: Realtek 8187LConector date: mini USB (USB 1.1, USB 2.0)Conector anten?: SMALED indicator: Power/Status, Wireless Act.Putere de emisie maxim?: 24 dBm (OFDM), 30 dBm (CCK)Sisteme de operare suportate: Windows (XP, Vista, 7), MacOS, LinuxStandarde:Gama de frecven?e: 2412 ... 2472 MHz (13 canale)Standard wireless: IEEE 802.11 b/gRat? de transfer: pân? la 11 Mbps (802.11b), pân? la 54Mbps (802.11g)Sensibilitate: -71 ... -96 dBm (în func?ie de modula?ie ?i rata de transfer)Tip emisie: DSSS/OFDMTip modula?ie: BPSK,QPSK, CCK, OFDMSecuritate: WEP 64/128, suport pentru 802.1X, WPA, WPA-PSK, WPA2Caracteristici fizice:Dimensiuni: 85 x 22 x 63 mmGreutate: 38.5 gTemperatura de operare: 0°C ... +50°CTemperatura de stocare: -10°C ... +65°CUmiditate suportat?: 5% ... 98% non-condensingPot fi contactat pe Yahoo Messenger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Care e pretul?E original sau fake?Bafta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 (edited) pretul este de : 50 RONsi da este originala, de ce crezi oare ca am pus si imagini intuitive, nu te duce capu sau intrebi asa sa te aflii in treaba. Edited September 26, 2013 by alqaida 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Scuze ca ma bag peste thread-ul tau, cand vreti sa cumparati un produs Afla intrebati-l pe cumparator serialul dupa trimiteti-le mail celor de la Alfa ca sa va confirme ca sunt reale, am vazut si fake-uri cu holograma.Sunt sigur ca adaptorul lui alqaida e original. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 (edited) Am un AWUS036H cu holograma , placa de baza este identica cu cea indicata de tine ca fiind originala dar chipsetul este Ralink 3070 . Cum va explicati asta ?Pachetul cumparat de mine se numeste :"Adaptor Wifi Wireless Alfa Luxury AWUS036H 1W Doua Antene Omnidirectionale 2dbi + 8dbi" Edited September 24, 2013 by daatdraqq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 (edited) O intrebare daca nu va suparati domnu alqaida , e originala sau e fake ? Edited September 24, 2013 by culay 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 (edited) Bun . pt a verifica daca un produs este fals. Adresa MAC a fiecarui produs este unica.Produsele se verifica AICI pe baza adresei MAC. MAC ul la produsul meu este 00:C0:CA:6A:70:80VERIFICATI CU PLACERE Edited September 24, 2013 by alqaida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Am un AWUS036H cu holograma , placa de baza este identica cu cea indicata de tine ca fiind originala dar chipsetul este Ralink 3070 . Cum va explicati asta ?Pachetul cumparat de mine se numeste :"Adaptor Wifi Wireless Alfa Luxury AWUS036H 1W Doua Antene Omnidirectionale 2dbi + 8dbi"Si la mine, in pula calului, e cu Ralink, am luat teapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 (edited) Am un AWUS036H cu holograma , placa de baza este identica cu cea indicata de tine ca fiind originala dar chipsetul este Ralink 3070 . Cum va explicati asta ?Pachetul cumparat de mine se numeste :"Adaptor Wifi Wireless Alfa Luxury AWUS036H 1W Doua Antene Omnidirectionale 2dbi + 8dbi"la tine este vorba de modelul AWUS036NH si este ok, specificatiile sunt astea :Specifica?ii:Chipset: Ralink RT3070Conector date: mini USB (USB 2.0)Conector anten?: RP-SMALED indicator: Power/Status, Wireless Act.Putere de emisie maxim?: 33 dBmSisteme de operare suportate: Windows (XP, Vista, 7), MacOS, Linux Edited September 24, 2013 by alqaida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea88 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Am luat teapa? http://img05.mercador.ro/images_mercadorro/15010841_2_1000x700_adaptor-wireless-1000mw-alfa-awus036h-wifi-1w-in-cutie-nou-fotografii_rev001.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Am luat teapa? http://img05.mercador.ro/images_mercadorro/15010841_2_1000x700_adaptor-wireless-1000mw-alfa-awus036h-wifi-1w-in-cutie-nou-fotografii_rev001.jpgDin moment ce pe cutie este scris de 100 de ori cuvantul "original",da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffee Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) Daca are chip Realtek 8187L e ok. Nu conteaza daca e fake sau nu, nu gaseste mai multe retele daca e originala. Diferenta e la calitate, cele fake sunt mult mai sensibile. Edited September 25, 2013 by coffee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 25, 2013 Author Report Share Posted September 25, 2013 Am luat teapa? http://img05.mercador.ro/images_mercadorro/15010841_2_1000x700_adaptor-wireless-1000mw-alfa-awus036h-wifi-1w-in-cutie-nou-fotografii_rev001.jpgBun, O sa fac cateva precizari pt cine e interesat sa ma asculte cine nu sa sa arunce pe geam.In primul rand nu exista facatura si original. La producatorul ALFA.DE CE ?Pentru ca lucrurile stau in felul urmator. Cei de la ALFA.inc, prima firma care a existat a fost infiintata in Provincia Taiwan, care pt idioti, nu este o tara si o regiune din China.Cei de la oficiul de Marci din China au refuzat sa rezerve Numele si logo ul ALFA IN CHINA, pe motiv ca idiotii astia din taiwan au pus pe produse made in taiwan.DOI !Anul acesta un inginer de la ei , care erea si asociat acolo la ALFA . INC sa futut in cur si sa despartit de cei de la ALFA din TAIWAN, si a deschis el firma in CHINA in provincia Guangdong . Si baieti ca smekeri si au inregistat numele si logoul ALFA in China, si produc legal.Astia din china, produc sub un pseudonim "LUXURY" sau "CONCEPTS"Acesta este ambalajul la produsele din china.Acesta este ambalajul la produsele din taiwan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Ciudat de mic pretu este la ea . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 26, 2013 Author Report Share Posted September 26, 2013 Ciudat de mic pretu este la ea .pretul este de : 50 RON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Cum se face trimiterea ? Posta sau curier ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 27, 2013 Author Report Share Posted September 27, 2013 posta romana, e mai simplu si mai ieftin, zic eu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Asa zici tu , da eu vreau cu curie si cu deschiderea coletului , avand in vedere ca tot eu platesc transportul. Vreau sa vad ce cumpar. Cartofii sunt cam scumpi la pretu asta . No offense. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 27, 2013 Author Report Share Posted September 27, 2013 Asa zici tu , da eu vreau cu curie si cu deschiderea coletului , avand in vedere ca tot eu platesc transportul. Vreau sa vad ce cumpar. Cartofii sunt cam scumpi la pretu asta . No offense.Pentru tine 20 RON ultimul pret si platesc eu transporul . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Si mai ai pretentia sa te creada lumea ca ai produs original Alfa. Nu esti in stare sa porti o discutie serioasa . Intrebarea era simpla dar se pare ca tu vrei sa cam tepuiesti lumea . Daca stii ce ai nu ai nici o problema cu deschiderea pachetului prin curier. Asa ca bafta celui ce o sa-l tepuiesti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 28, 2013 Author Report Share Posted September 28, 2013 Si mai ai pretentia sa te creada lumea ca ai produs original Alfa. Nu esti in stare sa porti o discutie serioasa . Intrebarea era simpla dar se pare ca tu vrei sa cam tepuiesti lumea . Daca stii ce ai nu ai nici o problema cu deschiderea pachetului prin curier. Asa ca bafta celui ce o sa-l tepuiesti .Parerea mea cataline, e sa nu mai postezi ca nebunu, in topicul meu veziti de treaba ta . Nu vezi ca esti obsedat mintal.Esti membru aici din 2009 si ai 7 postari si alea aiurea,Veziti de treaba ta atat te rog, Nu te mai baga in posturile mele , daca ai probleme de comportament, si mintale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqaida Posted September 30, 2013 Author Report Share Posted September 30, 2013 //VANDUT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjtr Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Pff, ce bine, 3 pagini pentru o antena de vanzare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea88 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Sa cumpar sau nu?ANTENA PLACA RETEA - NETWORK, ALFA 1W, CHIPSET Realtek 8187L, AWUS036H V5 - b/g ULTIMUL MODEL, SIGILATA - Okazii (133570782) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danika Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 cel mai bun adaptor Alfa Network !!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...