Jump to content
playfun

United_States Government Shutdown

Recommended Posts

Ar trebui sa va pese ... intr-o economie mondiala condusa de ei, orice instabilitate se poate transforma intr-un dezastru economic pentru statele partenere (de obicei cele mai putin importante), iar ca exemplu ... vezi criza in care suntem (motivele care au dus la ea) ...

In alta ordine de idei ...

@Brenin: Mor pt ca sunt platiti sa isi asume niste riscuri ... nu vrei sa mori nu te inrolezi in armata (mai ales pe timp de razboi si mai ales cand viata ta e mai ieftina decat viata lor)...

@Nytro: teoretic si mie imi pare bine ... practic nu te mai kk pe tine ca ne afecteaza mai mult pe noi decat pe ei !

@Pacalici: Fa-ti griji pt tine ... 99.9% din deciziile economice ale tarii noastre sunt luate dupa discutii cu partenerii externi iar SUA e no. 1 pe lista !

Edited by co4ie
Link to comment
Share on other sites

Zilele trecute se spunea ceva despre americani si despre proviziile facute care aveau termen limita 1 octombrie. Lumea crea ca se pregatesc de dezastru, dar atunci era limita pentru ca se discuta bugetul.

Despre romanii plecati in misiune, nu cred ca ar trebui ridicati la rangul de eroi. Nu lupta pentru tara noastra. Noi nu avem niciun razboi.

@co4ie: E adevarat ca economia noastra joaca asa cum ii canta marile puteri. Am platit deja o datorie catre americani prin Bechtel. Procentul tau e ceva cam mare. Dar daca stam sa ne gandim ca si UE ne spune cat sa taiem din salarii si cat sa fie impozitul si TVA-ul, s-ar putea sa ai dreptate.

Link to comment
Share on other sites

dolarul s-a prabusit pe piete, asta inseamna ca le va merge bine la export, adica marfurile americane s-au ieftinit pentru cei din alte tari, deci iese in castig SUA la export. Barilul de petrol e in $, deci ei vor cumpara petrol mai ieftin. si multe aletele....deci nu ii plangeti pe ei, ci pe noi. statul si politicienii nostri sunt in shutdown de foarte multi ani. think about it!

Link to comment
Share on other sites

@vulturul: economia unei tari nu este impusa de exporturi ... americanii fac parte din piata de desfacere nu de productie... pretul barilului de petrol nu este impus de americani (influentat poate dar putin) si chiar daca e in $ platim acelasi pret ca si ei ! La orice semn de instabilitate al americii pretul va urca (nu neaparat pt inchiderea guvernului ... razboiul din siria e un factor puternic acum)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...