nikel1992 Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 Cum recunosc software`urile calculatorul dupa care e facut contul si cum pot trece de aceastra restrictie pentru a imi face mai multe conturi pe acelasi laptop. Quote
dumitrache87 Posted November 26, 2018 Report Posted November 26, 2018 (edited) Cred ca se fac in functie de IP. E riscant pt ca poti primi ban, dar poti incerca sa folosesti un soft care iti schimba ip-ul. Dar oricum e cam in zadar ce incerci sa faci, pentru ca e obligatoriu sa trimiti o poza dupa buletin ca sa validezi contul si sa poti sa retragi castiguri. Eu zic ca mai bine iti faci conturi la mai multe cazinouri si incerci cu ocazia asta mai multe jocuri. Cauta site-uri de genul JocPacanele, pentru ca au acolo mai multe bonusuri la cazinouri intr-un singur loc. Poate gasesti bonusuri fara depunere si joci oricum gratis. Edited November 26, 2018 by dumitrache87 Quote
Active Members vatman32 Posted November 26, 2018 Active Members Report Posted November 26, 2018 Citeste despre UUID. Quote
mannnu Posted November 28, 2018 Report Posted November 28, 2018 (edited) On 10/12/2013 at 5:01 PM, nikel1992 said: Cum recunosc software`urile calculatorul dupa care e facut contul si cum pot trece de aceastra restrictie pentru a imi face mai multe conturi pe acelasi laptop. Daca esti jucator de poker pe platforme online cred ca sti deja ca nu e permis sa ai mai mult de un cont pe respectiva platforma! Asta ti-o spun ca sa sti ca nu e legal ce incerci sa faci , posibil este si destul de simplu , RDP`s de diferite tari si aia e . https://webpundits.in/buy-ssd-cheap-rdp/ Edit : @Massaro daca omul vrea sa se duca la puscarie ce treaba am eu ?:)))) Nice vote, ty . Edited November 28, 2018 by mannnu 1 1 Quote
Active Members SynTAX Posted October 21, 2019 Active Members Report Posted October 21, 2019 Ce bine. Chiar cautam pacanele la varful degetului. Quote
n3Oh Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 Sa va iau jocurile-n pl! Vezi thor browser... insa degeaba pt ca tu oricum trb sa trimiti poze cu ID.... (ar trebui sa stii chestia asta) Quote
tagheuer Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 5 hours ago, n3Oh said: Sa va iau jocurile-n pl! Vezi thor browser... insa degeaba pt ca tu oricum trb sa trimiti poze cu ID.... (ar trebui sa stii chestia asta) ai de mama, tu ne zici de "thor" si vrei sa nu ii prezentam id-ul? Quote
n3Oh Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 5 hours ago, tagheuer said: ai de mama, tu ne zici de "thor" si vrei sa nu ii prezentam id-ul? ~Thor~ de la ciocanul lui ~tor~ Quote