alexu Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 (edited) Cik.Ro este blogul lui Adrian Tanase, blog de securitate it.Are un design minimalist, optimizat pentru o incarcare cat mai rapida. Obtine in acest moment, pe tools pingdom, un grad al performantei de 99 de puncte din 100.Are continut unic si de calitate, care-i actualizat in fiecare zi.Cik.Ro este pe langa un blog de securitate it si unul generalist, cu sfaturi utile, funny video, stiri, sport, politica, fete sexy etcVa invit cu drag, sa dezbatem cele mai importante subiecte ale zilei, intr-o maniera decenta si desteapta. Edited December 10, 2013 by alexu Quote
cPanel Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 (edited) frumos site m-am uitat peste el Edited October 13, 2013 by hate.me dublu post Quote
alexu Posted October 13, 2013 Author Report Posted October 13, 2013 Iti multumesc. Nu pe frumusete pun accent, ci pe repect pentru cei care intra pe el: adica sa-l fac sa se incarce repede, folosind putinele cunostinte practice, pe care le am in domeniu.Folosind compresie si relaxand browser caching ( am pus data de expirare mare a elementelor) l-am dus in Google PageSpeed, la 92 de puncte , din 100 ( desktop ) deci se incarca instant, zic eu.PS: nu au putut baietii sa se abtina, sa nu dea cu scanere in el. Nu inteleg rostul, dar in fine. Mai bine postati un comentariu, decat sa incercati sa faceti rau.PS2: fara dublu post, te rog, ca te iau la ochi oamenii Quote
alexu Posted October 19, 2013 Author Report Posted October 19, 2013 Scuze de dublu post, dar am dorit sa ridic topicul, deoarece am postat pe blogul meu, un articol, despre ce s-a intamplat in ultimii ani, pe RST, despre tink0de etc pentru cei noi, care vor sa se documenteze. Quote
Tumbler Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 Parte din istoria RST: Tink0de, atitudine ?i regrete : Cik.RoFrumos blogul. 1 Quote
RoEx Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 ce-mi place cel mai mult la blogul tau este numele , restul nu am citit;) 1 Quote
diutza Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Super! Tex iti multumeste pentru cuvintele frumoase la adresa lui Chiar ne intrebam cine oare sa fie... Quote
alexu Posted October 30, 2013 Author Report Posted October 30, 2013 Si eu ii multumesc, pentru tot ceea ce ne-a invatat, atat aici, cat si pe rtfm. Voi fi mereu alaturi, de persoanele care-mi sunt dragi, indiferent de orice. Il asteptam pe aici, dupa ce nu mai are treaba cu "interdictiile". Quote
diutza Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Doamne ajuta sa mearga totul bine...si sa poata reveni alaturi de voi. Quote
alexu Posted November 20, 2013 Author Report Posted November 20, 2013 Am pus un video, cu momentul intonarii imnului, la Romania-Grecia, de catre cei peste 53 de mii de spectatori. Ce ma oftic ca nu ne-am calificat. Quote
eusimplu Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Foarte tare blogul, imi place numele ca este foarte scurt si usor de retinut 1 Quote
alexu Posted September 14, 2015 Author Report Posted September 14, 2015 Poze si video de ieri, de la Show Auto Moto – Piata Constitutiei. Quote
alexu Posted December 1, 2015 Author Report Posted December 1, 2015 Video de astazi, de la Parada militara de 1 Decembrie 2015 – Ziua Nationala a Romaniei.La multi ani, Romania! Quote
alexu Posted September 15, 2017 Author Report Posted September 15, 2017 Articol nou, despre: Routere Wi-Fi, puterea de transmisie a acestora si cum unii producatori de echipamente wireless incearca sa interzica de tot firmware-ul custom. Quote
alexu Posted October 20, 2017 Author Report Posted October 20, 2017 Dan Cucu, un baiat tanar, are nevoie de bani pentru a se lupta cu boala aia naspa. Daca aveti niste banuti in plus pe PayPal, va rog sa ajutati. Quote
alexu Posted October 27, 2017 Author Report Posted October 27, 2017 Sa te fereasca sfantul sa fii judecat in Romania pe infractiuni informatice. Quote