redlinesoft Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Buna, sunt Bogdan(redline) din Londra. Sunt aici de ceva timp si lucrez pentru mai multe site-uri cu sediul in acest oras. Vreau sa invat lucruri diferite de la voi. Si is sigur ca am ce.Respect Quote
redlinesoft Posted October 17, 2013 Author Report Posted October 17, 2013 nici nu am intrat de mult si deja mi-am facut un amic care mi-a dat ceva ponsturi. Eu lucrez aici in londra pentru mai multe firme si le fac SEO la site. Imi place mult aici, pe rst ma refer... Quote
redlinesoft Posted October 20, 2013 Author Report Posted October 20, 2013 da, despre tine e vorba. Quote
EAdrian Posted October 20, 2013 Report Posted October 20, 2013 Din trei posturi... în dou? ne-ai spus c? e?ti în Londa. Quote
mandeamarian Posted October 20, 2013 Report Posted October 20, 2013 Salut Bogdane, de aici din Bucuresti! Noi (unii dintre noi) lucram aici in Bucuresti la diferite firme, sau pentru noi insine! Quote
redlinesoft Posted October 20, 2013 Author Report Posted October 20, 2013 Salut Marin, poi cred ca toti lucram ori la prorpiile firme ori la altii la firme, dar si pe cont propriu, ca pe net nu ai nevoie de prea multe scule in afara de creier si calculator. De aia am intrat aici sa cunosc oameni seriosi nu frustrati care sa imi zica ca ma laud ca is din londra... Quote
redlinesoft Posted October 22, 2013 Author Report Posted October 22, 2013 Incantat sa va cunosc pe toti. Pacat ca nu am dat mai repede de voi. Quote
redlinesoft Posted October 26, 2013 Author Report Posted October 26, 2013 Acesta este site-ul meu din Anglia, e facut in graba ca nu prea am timp pe Joomla. Quote
CristianRoflmao Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Bine ai venit bogdane pe rst ! Quote
tedeus Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 (edited) Salut Marin, poi cred ca toti lucram ori la prorpiile firme ori la altii la firme, dar si pe cont propriu, ca pe net nu ai nevoie de prea multe scule in afara de creier si calculator. De aia am intrat aici sa cunosc oameni seriosi nu frustrati care sa imi zica ca ma laud ca is din londra...On topic: bine ai venit!Off topic: vorbeste frumos si masoara-ti cuvintele. Pentru ca exista acesti frustrati aici ai intrat si tu. Si, ca idee, marea majoritate a frustratilor de pe acest forum erau aici inainte sa descoperi minunile cpc si altele moloaze de acest gen. Si da, parerea mea, la fel ca a multor alti frustrati, este ca ne doare in basca de "London" si noi, cei de la "tzeara", facem cam aceleasi lucruri ca in "London".P.S.: Personal sunt din Iasi, am 15 ani, cresc camile(si nu, nu este cacofonie), tund marar si imping tavi cu coliva. Edited January 1, 2014 by tedeus Quote
Vlachs Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Acesta este site-ul meu din Anglia, e facut in graba ca nu prea am timp pe Joomla.On: Bun venit.Off: Toti romanii fac "SEO" de acum, suntem o tara de seoisti:| mai ales ca recomandam pe site-ul "firmei" NHS, LOL Quote
boristelescu Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 La multi ani si un an bun tuturor Quote