Jump to content
Stfean_Iordache

PPD Introducere

Recommended Posts

Posted
sti ca nu e chiar asa....pe oameni ii costa de fapt sa completeze survey-ul mai mult decat primesti...gen tu completezi un survey de 1 euro si primesti 90 centi nu 11$

Nu ai inteles .Pe dreamcash aia ofera 5.10 $ pentru un survey completat ( PIN -Spain ).Doar ca aia is cam marlani si nu iau in considerare surveyurile completate .Ma refeream sa le completez eu pentru link-ul meu de download .

Posted
Nu ai inteles .Pe dreamcash aia ofera 5.10 $ pentru un survey completat ( PIN -Spain ).Doar ca aia is cam marlani si nu iau in considerare surveyurile completate .Ma refeream sa le completez eu pentru link-ul meu de download .

pai din nou tie ce iti iese ? ca iesi pe minus....

Posted
pai din nou tie ce iti iese ? ca iesi pe minus....

Cumpar un numar nou cu 1 euro , de pe el imi completez 2 survey cu PIN de Spania ,si aia platesc cam 10$ pentru asta .Apoi pot sa arunc cartela .Cum ies pe minus ?

Posted
pai ca sa completezi survey ala pe tine te va costa 6$...uite incearca....

Nu te costa nimic , poti avea 0 euro credit .Ei trimit mesaje push care costa 1.40 euro , dar iti trimit multe intr-o luna .In caz ca o sa incarci vreodata numarul ala , ramai fara credit ,dar daca nu il mai folosesti deloc , nu au ce iti lua .Si Fileice e la fel cu Survey-urile cu PIN , nu le recunosc nici aia. Hai ca am incheiat spamul , scuze .

Posted
Nu te costa nimic , poti avea 0 euro credit .Ei trimit mesaje push care costa 1.40 euro , dar iti trimit multe intr-o luna .In caz ca o sa incarci vreodata numarul ala , ramai fara credit ,dar daca nu il mai folosesti deloc , nu au ce iti lua .Si Fileice e la fel cu Survey-urile cu PIN , nu le recunosc nici aia. Hai ca am incheiat spamul , scuze .

si ce te face sa crezi ca va functiona ? parerea mea ca daca e asa cum zici tu ... maxim 100$ faci si iti baneaza contu' ca vede ca ei nu primesc banii care ar trebuii sa ii primeasca si mare coincidenta toate survey-urile neprofitabile pt ei duc la contu' tau :))

Posted
si ce te face sa crezi ca va functiona ? parerea mea ca daca e asa cum zici tu ... maxim 100$ faci si iti baneaza contu' ca vede ca ei nu primesc banii care ar trebuii sa ii primeasca si mare coincidenta toate survey-urile neprofitabile pt ei duc la contu' tau :))

Nu are nici o relevanta , ei isi primesc banii .Nu e asa simplu sa faci rost de numere de telefon din afara , mai ales ca Survey-urile merg numai pe companiile importante cum ar fi Vodafone , Orange , Movistar spre exemplu .Majoritatea alora care completeaza survey-urile o fac cu numarul lor de zi cu zi . Aici problema e ca site-urile ce ofera ppd isi iau banii de la persoanele ce completeaza survey cu PIN , dar nu incep descarcarea si deci tie nu iti apare nimic in cont. Pune pe cineva din afara sa incerce si ai sa observi ca asa e .Am incercat pe Fileice azi pe un link al cuiva si una a dat Complete (cum ar veni ca mie mi-au mancat banii ) , 3 le completai si aparea Complete ,apoi te duceau pe alt survey si tot nu incepea descarcarea.La una din ele apasai , se deschidea alt tab , apoi se inchidea .

Deci problema e ca proprietarii site-urilor de ppd isi iau banii si nu platesc utilizatorii decat foarte rar.Cu siguranta astia care lucrati cu asa ceva ati avut sute de survey-uri cu PIN completate si nu ati luat banii pe ele.

Posted
Nu are nici o relevanta , ei isi primesc banii .Nu e asa simplu sa faci rost de numere de telefon din afara , mai ales ca Survey-urile merg numai pe companiile importante cum ar fi Vodafone , Orange , Movistar spre exemplu .Majoritatea alora care completeaza survey-urile o fac cu numarul lor de zi cu zi . Aici problema e ca site-urile ce ofera ppd isi iau banii de la persoanele ce completeaza survey cu PIN , dar nu incep descarcarea si deci tie nu iti apare nimic in cont. Pune pe cineva din afara sa incerce si ai sa observi ca asa e .Am incercat pe Fileice azi pe un link al cuiva si una a dat Complete (cum ar veni ca mie mi-au mancat banii ) , 3 le completai si aparea Complete ,apoi te duceau pe alt survey si tot nu incepea descarcarea.La una din ele apasai , se deschidea alt tab , apoi se inchidea .

Deci problema e ca proprietarii site-urilor de ppd isi iau banii si nu platesc utilizatorii decat foarte rar.Cu siguranta astia care lucrati cu asa ceva ati avut sute de survey-uri cu PIN completate si nu ati luat banii pe ele.

Daca chiar funtioneaza ma bucur pt tine ce pot sa zic dar eu sunt mai sceptic de felu' meu :P

ON: @Stfean_Iordache foarte bun tutorialul astept noutatii :D numa bine

Posted

dubioasa aceasta teorie conspirationala dar uite ce commenturi am eu in aprove list pe blogul meu :

"tried the ones that says file unlocks after install (tiny media player) and it didnt work. I also tried the 100$ visa card survey that said file unlocks after second page completed. I completed them both, but it didnt unlock. please help?"

"i have tried 2 surveys pepsi and coke and starbucks but it tells me to do others and when i do it still won’t unlock help plz"

"what survey works ive tried 2 n they was a waste of time"

"Does the download link even work? I already finished the surveys and everything but the file still hasn’t unlocked. I’m stuck. How can I get this working?"

Posted
dubioasa aceasta teorie conspirationala dar uite ce commenturi am eu in aprove list pe blogul meu :

"tried the ones that says file unlocks after install (tiny media player) and it didnt work. I also tried the 100$ visa card survey that said file unlocks after second page completed. I completed them both, but it didnt unlock. please help?"

"i have tried 2 surveys pepsi and coke and starbucks but it tells me to do others and when i do it still won’t unlock help plz"

"what survey works ive tried 2 n they was a waste of time"

"Does the download link even work? I already finished the surveys and everything but the file still hasn’t unlocked. I’m stuck. How can I get this working?"

Eu nu am Camtasia acum sa fac un video si cu un link de FileIce si cu unul de Dreamcash ca sa vezi ca asa e .De aia nici nu ma bag. Am facut vreo 10 downloaduri pe dreamcash sa am peste 50$ sa ii scot pe Payoneer ca altfel nu mai faceam. Am stricat o gramada de numere aiurea .

Posted

Am citit si eu thread-ul cap coada,deci in concluzie ca sa aveti success cu PPD...

Imaginatie va trebuie...

Exemplu de caz:

40.000 euro in doar 2 luni de zile... nice :),prea frumos sa fie adevarat,dar este adevarat.

Citat:

''un joven de 23 años, ahora detenido, se embolsó en solo dos meses 40.000 euros a través de una inexistente aplicación.''

adica

''un tanar de 23 ani.{acum arestat},si-a insumat in doar 2 luni de zile 40.000 €,cu o aplicatie inexistenta''

Si iata aplicatia inexistenta

whatsapp-spy-sh4x_2.jpg

article source

http://www.abc.es/tecnologia/moviles/20130720/abci-estafa-espiar-whatsapp-201307200954.html

Posted

UP ! Am mai adaugat inca un quick tip foarte important si folositor : bun pentru incepatori si foarte bun pentru avansati

5. Atentie , daca vreti sa inspirati credibilitate f?ce?i-v? un program in visual basic care sa arate REAL si sa para ca face ceva si lumea cand downloadeaza de pe site nu ii trimite la ppd , ci la program . Apoi ruleaza programul , iar la sfarsit sa afisati ceva gen "To see the password/add points/make u invincible/unlock the game please complete this quick survey ! " . Cu smecheria asta aproape sigur yt nu v? va fute si veti avea mai multe vanzari !

Am sa mai revin in timp cu mici sfaturi .

Posted

Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, dar eu fac ppd pe un singur site de un an de zile (dupa ce le-am incercat pe toate) si sincer ei m-au indrumat catre o metoda si de abia acum ceva timp mi-am bagat unu din site (platite) sa fac ppd, pana acum faceam pe blogspot si wordpress, bine + facebook, youtube... conteaza foarte mult ce metoda alegi si cat timp iti dedici acelei metode, nu sa incerci 100 de metode :)