Jump to content
Stfean_Iordache

PPD Introducere

Recommended Posts

Vad ca sunt multi pe aici care nu prea stiu cum merge treaba legata de PPD . Asa ca m-am decis sa fac un topic introductiv . Atentie eu nu sunt mare expert in al domeniului , dar totusi cred ca informatiile astea ar putea fi folositoare pentru cineva care este foarte la inceput .

Ce este PPD ?

PPD vine de la Pay-Per-Download si este de fapt o subcategorie din CPA (cost per action) doar ca in cazul asta action-ul este download . Datorita popularitatii sale in timp PPD a ajuns sa reprezinte singur o categorie .

Ce este o retea PPD ?

O retea PPD este un intermediar dintre OFERTANT (cel care este platit de fapt cand completeaza survey) si beneficiar (cel care primeste $$$ per download) . Bineinteles ca reteaua isi pastreaza un comision . Banii circula in felul urmator : tipul care vrea sa downloadeze -> ofertant -> retea PPD -> TU . Smecheria este sa se piarda cat mai putini bani pe acest drum ca fiecare isi pastreaza cate putin , de aceea adevaratii maestrii PPD isi fac singuri o retea PPD deoarece cand faci castiguri de 400$ pe zi aia 5-10% cat isi pastreaza reteaua inseamna o gramada .

Este legal ?

DA ! Este perfect legal din toate puncturile de vedere ! Intradevar este imoral , dar este legal ( de ce ?) pentru ca utilizatorul NU plateste pentru a downloada ci el de fapt plateste pentru o oferta ! (Oferta este gen "castiga un iphone 5" , deci el nu plateste ca sa downloadeze , ci ca sa se inscrie intr-un concurs unde poate castiga un iphone 5)

Exemplu oferte : 5ghopzK.png

Explicare termeni

Click = cand cineva intra pe link-ul tau de download

Download = atunci cand utilizatorul a downloadat fisierul si a platit pentru el

Rata de conversie = raportul dintre clickuri si downloaduri . Aceasta rata e preferabil sa fie cat mai mare . Depinde si de tara . Daca tintesti America o sa ai cea mai mare rata de conversie , dar daca tintesti franta o sa ai cel mai mare profit (de ce ? ) deoarece ofertele sunt facute in functie de tara . In America primesti 1.50$ , iar in India primesti 0.05$ , dar in Franta poti primi si 25$ pe acelasi download . Daca esti la inceput (ca mine) mai bine ai tinti America .

Cum alegi reteaua PPD ?

Pentru mine cea mai buna este fileice deoarece are rata de conversie cea mai mare (in cazul meu) , isi pastreaza cel mai putin (din cate am auzit) si este cea mai serioasa legata de plati . De asemenea vad ca este aleasa si de alti profesionisti . In top 10 ai lunii pe Fileice sunt unii care au facut 2k$ in 2 zile , iar pe alte retele (sharecash de exemplu) daca face cineva 1k$ toata luna e mare lucru . Dar pe fileice este mai greu sa intri decat in rest . Deci daca vrei sa te apuci acum atunci eu recomand Dreamcash .

Cum incepi ?

Iti faci cont pe o retea PPD si uploadezi fisiere , iar oamenii ca sa le downloadeze trebuie sa plateasca . Care e smecheria ? Sa faci oamenii sa vina la tine pentru fisier facandu-l sa para ceva ireal si prea frumos ca sa fie adevarat (deobicei chiar este ). Pe scurt PPD este o teapa . 99% dintre cei care practica aceasta meserie sunt tepari . Daca nu poti trai cu asta te sfatuiesc sa nu te apuci . Este adevarat ca cei care castiga cu adevarat mult nu trag tepe , ci ofera ceva de calitate facand userul sa vina sa mai downloadeze si alte dati . Dar totusi mare majoritate este formata din TZEPARI ! Daca vrei totusi sa te apuci urmeaza-mi aici instructiunile:

1. Alege-ti nisa : asta reprezinta 10-15% din treaba care este , poate , cel mai important . Recomand pentru incepatori sa iti alegi nisa de GAMING si de HACKING pentru diferite site-uri . Exemplu niste : Fifa 14 hack , Metin2 HACK , League of legends rp generator , Generator rubine/monezi/gold/etc (depinde de joc) sau chiar si Survey bypasser (stiu ironia nu ?:)) sa pui un survey la un survey bypasser).

2. Fa un cont pe youtube , daca vrei sa te tina verifica-l prin sms .

3.Ia-ti un domeniu .com (recomand godaddy ca eu mi-am luat unul redus la 2$) .

4. Ia-ti un host privat (recomand hostwinds) . Apoi construieste site-ul . Preferabil sa ai un script privat , dar eu folosesc o sursa WordPress cu o tema crackuita . Aparenta si incredere ce o inspira site-ul este extrem de importanta , deci sa nu faceti un blogspot la misto zicand ca prindeti cativa fraieri .

5. Verificati-va site-ul pe youtube , faceti-va profilul cat mai real (pune poza de profil si cover ) si fa-l sa para cont serios , nu alt spam . Apoi urca clipuri in care demonstrezi hackurile tale si pui link in descriere catre site-ul tau ATENTIE PUI LINK CATRE SITE-UL TAU NU DIRECT DOWNLOAD CA VEI FI BANAT INSTANT !!! Si apoi poti folosi site-uri gen u2bviews/shareyoutubevideos/enhanceviews/vie2.be/linkcollider/websyndic si altele asemanatoare pentru a obtine vizualizari/commuri/likeuri/subscribeuri (atentie TOATE astea sunt importante ca sa fi rankat cat mai sus pe youtube ) . De asemenea trebuie sa ai un Titlu/Tags pe subiect si un video/descriere convingatoare .

6. Wait for the money to come .

Cuma sa fii acceptat pe FileIce ?

Pentru inceput trebuie sa va dezactivati antivirusul ( de ce ? ) pentru ca se pare ca unii care au fost fraieriti din ppd au dat "dislike" la pagina prin antivirusuri care au optiunea asta (ex : avast , bitdefender ) si unele antivirusuri blocheaza pagina de register , daca tot nu merge , dezactivati si firewall .

Apoi dati register si completati cu datele voastre REALE (e obligatoriu sa fie date reale , se prind daca dati fake ) !

Cand ajungeti aici http://i.imgur.com/PgiXCnC.png trebuie sa aveti un site ADEVARAT cu domeniu .com si cu host particular , site-ul sa fie bine pus la punct si cu ceva content(mai multe posturi legate de nisa voastra si toate sa duca spre un link dld ppd) pe el (preferabil site de tip blog) .

Scrieti site-ul acolo si dati sa il verificati iar apoi la detalii o sa spuneti ca aveti experienta pe alta retea ppd si ati facut peste 70$ luna trecuta folosindu-va de metoda blog+youtube si ca v-ar placea sa faceti bani adevarati pe fileice . Atentie scrisoarea trebuie sa para cat mai oficiala (adica includeti si parti gen "Best wishes , x") . Si dati submit . Sunteti acceptat !

*** Nu am zis EXACT cum trebuie sa arate scrisoarea pentru ca apoi toata lumea ar fi copiat-o litera cu litera si nu v-ar mai primi pe nici unul . Eu doar am zis ce trebuie sa contina .

Dovada

XW4k1nr.png

Tips

1. Incercati sa faceti singuri videoul pentru youtube cu voce pe fundal care explica cum merge treaba . Videourile originale fac 20-30% mai multi bani ca cele furate , iar daca e o voce pe fundal creste cu inca 10-15% . De asemenea aveti grija sa adaugati si cateva watermarkers and other shits ca sa nu va fure cineva clipul .

2. Metoda addmefast e foarte buna (sursa : http://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/youtube/620677-rank-your-youtube-video-made-467-5-days.html ) . Dai share la un clip pe 2-3 pagini/conturi facebook/twitter/pinepost iar apoi puneti addmefast sa dea 30 share/30 likes/30 retweetts/30 repins pe zi la fiecare post .

3. Pe youtube sa nu ziceti NICIODATA ca este hackul vostru . Aste e smechieria contra flagurilor . Voi faceti tutorial la program , nu il prezentati ca fiind al vostru , ci voi sunteti doar un utilizator fericit :) . Trebuie sa mentionati asta in descriere gen " I dont take credit to this program i just presented it " . Astfel clipul vostru nu va fi o incercare de a vinde un fake . Ci doar o parere/opinie/tutorial facut IN OPINIA VOASTRA despre un program gasit pe internet (si puneti site-ul cu postul din site-ul vostru ) . Astfel nu puteti fi sters deoarece practic youtube ar sterge un clip despe cineva ce isi spune parerea despre un program (chiar daca parerea e fake si proasta) si ei nu au dreptul sa va stearga !

4. Nu incercati sa folositi metoda blogspot pentru ca nu o sa mearga !!! It sucks !!! Utilizatorii nu o sa aiba incredere cand vad un site pe blogspot care promite luna de pe cer plus ca blogspot o sa va inchida instantaneu aproape .

5. Atentie , daca vreti sa inspirati credibilitate f?ce?i-v? un program in visual basic care sa arate REAL si sa para ca face ceva si lumea cand downloadeaza de pe site nu ii trimite la ppd , ci la program . Apoi ruleaza programul , iar la sfarsit sa afisati ceva gen "To see the password/add points/make u invincible/unlock the game please complete this quick survey ! " . Cu smecheria asta aproape sigur yt nu v? va fute si veti avea mai multe vanzari !

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale , m-am grabit .

PS: Tutorialul acesta este doar o introducere , sunt mult mai multe chestii ce trebuie facute daca vreti sa functioneze . Am sa scriu despre ele in alte posturi , sau am sa dau edit la acest topic , adaugand sectiunea de TIP-uri .

PS2: Dupa cum vedeti nu am umplut topicul cu 50 de mii de REFURI , va rog sa apreciati asta :D

PS3: Daca mai aveti ceva de adaugat fell free to post here or to send PM :)

PS4: Va rog daca postati asta si pe alte site-uri macar sa specificati sursa :)

Edited by Stfean_Iordache
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Mi prea lene sa citez dar trebuie sa te contrazic la anumite lucruri ce le-ai spus :

1.Daca luati domenii nu luati de la godaddy,namecheap,other shits luati de la internetbs aia is siguri,acepta blackhat etc si nu-ti inchid domeniu la reclamati

2.Daca sunteti incepatori mergeti pe dreamcash unde luati 40% dintr-un survey,si fiti sigur ca daca veti nise unice for fi furate ;) . Merge-ti pe fileice ma chinuiti sa faceti 50$ de $ dar merita. Sunt ei mai stricti dar ce sa faci :) si eu am trecut prin etapa aia :) -> https://rstforums.com/forum/52714-ajutor-sa-mi-fac-cont-pe-fileice.rst nu o sa uit niciodata topicul :))

3.Eu nu recomand sa va bagati pe america fiindca e concurenta foarte mare mai pe toate nisele care le folositi voi :)) mergeti pe franta,rankati un video si apoi cand prinde-ti primul download deveniti dependeti :)) si lucrati ca sparti :) iar daca stiti franceza aveti noroc ca puteti face totul corect dpdv gramatical ;)

4.Legat de blogspot,nu inteleg de ce zici ca nu e bun? Iti zic eu e foarte bun si lumea downloadeaza daca landing page-ul este HQ si convingator,iar daca site-ul creste frumos i cumperi domeniu ca blogger acepta asta ;) .

Normal toti incepatori folosesc blogger :P

Bravo Stefan imi place ca ai evoluat!

Noroc!

Link to comment
Share on other sites

Mdeah, se pare ca-s nebun dar ma gandesc serios si la varianta asta :)

Cumparat domeniu, facut cont youtube. Hosting moka nu mere sau tre' sa sparg bani si p-ala :D ?

un hosting oare care de 1,2 euro mai ales din romania ... "firme parasite " si pula se uita la reclamati... si nu-ti inchide

stiu eu 1-2 :))) , care nici in seama nu te baga daca postezi orice blackhat..

Link to comment
Share on other sites

mere si host moca,da cand ai trafic putin,in momentul cand ai trafic masiv ar trebui sa-ti iei si host.

Dar pentru inceput eu zic sa folosesti blogger :P

Bafta

nu recomand blogspot deoarece e greu sa faci un brand din fiecare blog....asa fac un domeni si aranjez siteul o singura data si fac reclama/seo etc doar o singura data plus ca atunci cand cineva intra pe un site si vede mai mult decat doar un post si vede ca sunt mai vechi si ca au si commuri pozitive toate atunci ii mai creste incredere in site...oricum pe toata chestia cu site si cu host am investit 6-7$ ...sunt pe moment extrem de multumit de ele iar banii mi i-am scos aproape din prima zi(am avut un dld de franta deci...,mda:)) )

in legatura de dreamcash sunt perfect de acors, dar poti intra foarte usor ai pe FI chiar daca nu esti expert...poti deveni expert dupa ce ai cont pe d retea calumea de ppd... am sa dau in 2-3 ore un edit la primul post si am sa explic cum...oricum tot ce am facut nu am facut deloc singur...ca inspiratie l-am avut pe cristian, iar ca ajutor direct pe Daly (nu cred ca nici macar domeniul nu eram in stare sa il cumpar daca nu ma ajuta el :)) ) plus ca ce o sa postez legat de cum sa iti faci cont pe fileice de fapt de la el stiu...

Edited by Stfean_Iordache
Link to comment
Share on other sites

Ok, de curiozitate, face cineva PPD si castiga MULT? Daca da, cam cat? Sper sa nu va dati rotunzi, ca ma intereseaza sa-mi fac un calcul daca merita osteneala, nu cred ca va foloseste la nimic sa va laudati cu chestii auzite de la altii... as prefera ceva raspuns sincer.

Merci frumos!

Link to comment
Share on other sites

Mai documenteaza-te si revin-o cu un post nou ;) daca nu sti nu vorbi.

Daca taceai filozof ramaneai!

Atunci te rog enlighten me...

Da-mi un exemplu cu cati bani ai scos tu din asa ceva :)

EDIT: OK, chiar m-am obosit si am citit primul post, mai mult decat primele cateva randuri. Raman la parerea mea initiala, insa de data asta sunt in cunostinta de cauza.

Si bine, sa zicem ca scoti ceva bani din asa ceva. Hai sa spunem ca scoti foarte multi bani.

Atunci in afara de faptul ca stii sa manuiesti o tastatura cu ce te diferentiaza de tiganul care joaca Alba-Neagra cu turistii la benzinaria din Arad? :))

Edited by sadik
Link to comment
Share on other sites

sadik, nu mai fi mai catolic ca Papa, da-o in mortii ei de ipocrizie. Vulpea ... strugurii, pula mea.

Ce de cacat ca astia fac bani si eu nu :))

Du-te dracu' in benzinarie si joaca alba-neagra cu turistii daca nu-ti place PPD!

Iar daca asta e impotriva eticii tale, fugi dracu' la munca, imbogateste ceva corporatie si nu-ti mai pierde timpu' pe aci!

Ce dracu, nimeni nu vrea bani mah :o !?:@#%"$#L

Ori s-a terminat criza ori nu mai vrea nimeni sa munceasca 2 secunde pentru un ban "cinstit".

Link to comment
Share on other sites

Sincer, astia care spuneti ca nu se castiga nimic din PPD, ati incercat macar sau doar ascultati pareri?Faceti voi 40$ in 3 zile ("recordul" meu in prima luna) in Romania, in ziua de astazi, apoi sa comentati ca nu merita sa pierzi timpul cu PPD, nu va apucati de PPD ca deabia scoateti 0.01$ pe download, asa ca mai bine lasati-va.

Link to comment
Share on other sites

Atunci te rog enlighten me...

Da-mi un exemplu cu cati bani ai scos tu din asa ceva :)

EDIT: OK, chiar m-am obosit si am citit primul post, mai mult decat primele cateva randuri. Raman la parerea mea initiala, insa de data asta sunt in cunostinta de cauza.

Si bine, sa zicem ca scoti ceva bani din asa ceva. Hai sa spunem ca scoti foarte multi bani.

Atunci in afara de faptul ca stii sa manuiesti o tastatura cu ce te diferentiaza de tiganul care joaca Alba-Neagra cu turistii la benzinaria din Arad? :))

Oare ce ma deosebesc de aia?

Nimic,sunt la fel ca ei,iarta-ma!

Numa ca eu nu am culoarea stock negru din nastere ci am luat-o bronzandu-ma la neon.

Ok, de curiozitate, face cineva PPD si castiga MULT? Daca da, cam cat? Sper sa nu va dati rotunzi, ca ma intereseaza sa-mi fac un calcul daca merita osteneala, nu cred ca va foloseste la nimic sa va laudati cu chestii auzite de la altii... as prefera ceva raspuns sincer.

Merci frumos!

Dovezi de plata vezi aici : Dovezi de Plata nu e site-ul meu ma doare in **** de el doar va arat ca is persoane care fac..

Nu vreau sa-mi divulg sumele ce le-am castigat :)

Cine ma cunoaste stie

Link to comment
Share on other sites

Daca tot intra pe aici cei ce stiu despre PPD , ce site bun de PPD stiti care platesc macar 2 din Survey-urile ce le au pentru o tara anume ? Dreamcash plateste doar una , si nici aia de fiecare data , chiar daca e completata .Sa zicem ca am 500 cartele Vodafone de Spania , si le folosesc pe toate cu nologine sau proxy de Spania .Ei platesc 5$ +/- pe survey ,s-ar face ceva .

Link to comment
Share on other sites

Daca tot intra pe aici cei ce stiu despre PPD , ce site bun de PPD stiti care platesc macar 2 din Survey-urile ce le au pentru o tara anume ? Dreamcash plateste doar una , si nici aia de fiecare data , chiar daca e completata .Sa zicem ca am 500 cartele Vodafone de Spania , si le folosesc pe toate cu nologine sau proxy de Spania .Ei platesc 5$ +/- pe survey ,s-ar face ceva .

pai fileice ....nush sigur 100% de ce e mai buna ca toate , dar e folosita de toti profesionistii....stiu unii care au facut 70k$ in 3-4 luni si au ramas pe fileice....gaseste tu pe dreamcash cineva asa....

Foarte bun tutorialul...felicitari...despre PPL poti adauga tutoriale?

+rep

mersi de rep :) sa mai vina :D

bolo e bun la ppl dar pe adult/porn si nu e chiar usor ce face el dar din cate am inteles ii vine ceva

e bun iordache tutorialul. fa un pack de tutoriale si incearca sa le vinzi. nu merita sa le postezi asa free. + 1

pai nu am nimic complet unic ....majoritatea metodelor ori le-am gasit pe net ori am gasit altceva pe net si mi-a venit de acolo ideea....

apropo pentru cei ce vor sa isi fac cont pe fileice am pus in primul post cum !!

pentru cei ce vor sa ma ajute pot sa se inscrie in link cu ref

PS: Intr-o saptamana am sa vin cu un mic update ce (parerea mea) o sa asigure 80% rata de conversie indiferent de nr de clickuri....va zic doar ca inspiratia mi-a venit de la ElChief...

Edited by Stfean_Iordache
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

pai fileice ....nush sigur 100% de ce e mai buna ca toate , dar e folosita de toti profesionistii....stiu unii care au facut 70k$ in 3-4 luni si au ramas pe fileice....gaseste tu pe dreamcash cineva asa....

Pai Fileice te primeste greu .Eu am 2 site-uri .com , dar goale .Cam greu sa ma apuc sa postez acum .Numere de Spania pot cumpara cu 1-2 euro oricate , ma gandeam ca daca ar merge pe vreunul macar 2 survey-uri as putea sta o ora sa schimb cartele , dar cam greu cu Fileice .Merci oricum .

Edit: Stefan , da-mi un link de-al tau de Fileice sa vad cate survey merg acolo .

Edited by bodostyle
Link to comment
Share on other sites

pai fileice ....nush sigur 100% de ce e mai buna ca toate , dar e folosita de toti profesionistii....stiu unii care au facut 70k$ in 3-4 luni si au ramas pe fileice....gaseste tu pe dreamcash cineva asa....

Pai Fileice te primeste greu .Eu am 2 site-uri .com , dar goale .Cam greu sa ma apuc sa postez acum .Numere de Spania pot cumpara cu 1-2 euro oricate , ma gandeam ca daca ar merge pe vreunul macar 2 survey-uri as putea sta o ora sa schimb cartele , dar cam greu cu Fileice .Merci oricum .

uita-te in primul post am zis cum poti fi primit....trebuie sa ai un site .com cu content calumea pentru nisa ta si sa arate bine....

Link to comment
Share on other sites

uita-te in primul post am zis cum poti fi primit....trebuie sa ai un site .com cu content calumea pentru nisa ta si sa arate bine....

Pai nu vreau sa fac spread la link .Ma gandeam sa folosesc o cartela ce o cumpar cu 1 euro si sa completez macar 2 survey de pe fiecare numar , ar fi cam 11$ pentru 1 euro ´´investit´´ .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...