manxten Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Dupa ce a deschis topicul https://rstforums.com/forum/77515-cumpar-conturi-facebook.rst i-am dat PM si mi-a zis ca imi da 40 de euro pe 100 de conturi. I-am dat prima data 200 si dupa ce mi-a zis ca "nu merg" (desi eu incercasem din ele si mergeau) i-am mai dat 100. Cand a venit vorba de bani a zis ca vrea sa le verifice sa vada daca merg 100 si dupa imi trimite. M-am apucat si am verificat eu 100 de conturi altele decat cele 300 pe care i le dadusem pana atunci. Deci de la 100 a ajuns la 400. I-am cerut banii 2 ore si imi zicea sa il las sa se uite la film si dupa se jura ca imi trimite. Ultima data cand am zis cica imi trimite maine banii si apoi a iesit. Mi-a zis ca a mai facut "afaceri" cu bigbear, nytro, blackhack, azd_. E un jeg! Quote
EAdrian Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Nu mai face?i tranzac?ii cu to?i copiii spar?i. Quote
seboo00111 Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Oamenii de genu pateaza forumu , desi e o chestie minora, sunt sigur ca s-au intamplat si la un nivel mai "inalt". Quote
iulik Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 manutaDeAur.: de unde ai id meu, ne-am cunoscut intr-o viata anterioara?Fire Kode: rstFire Kode: manutaDeAur.: si cum ai de gand sa ma ajuti?Fire Kode: pai tu sa ma ajuti pe mine )manutaDeAur.: (6:09:31 PM) manutaDeAur.: si cu ce te pot ajuta?(6:09:50 PM) Fire Kode: cu nimic dar eu pe tine te pot ajuta cu banii greimanutaDeAur.: cum sa te ajut?Fire Kode: ai conturi facebook ?Fire Kode: the vanzare?manutaDeAur.: am in stealere 2-3manutaDeAur.: Fire Kode: da-le si pe aleaFire Kode: manutaDeAur.: defapt am vreo 145 prinse manutaDeAur.: in stealermanutaDeAur.: si, asa pe gratismanutaDeAur.: vrei sa ti le dau ? Fire Kode: nu :__Fire Kode: iti bani 'bani grei'Fire Kode: )manutaDeAur.: totusi, cand mi-am pus eu id-u pe rsT?Fire Kode: fratelo am gasit un mesaj de la tineFire Kode: cu idul tauFire Kode: )manutaDeAur.: da linkFire Kode: pe mes ma 0Fire Kode: doamnemanutaDeAur.: nu te cunosc omule, prezintate si tumanutaDeAur.: esti firekode depe rstmanutaDeAur.: de unde ai id meu, ce vreiHide Recent Messages (F3)Fire Kode appears to be offline and will receive your messages after signing in. You can also send a message to Fire Kode's mobile phone. Send an SMS Message (Ctrl+T) Quote
dekeeu Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Nu stiu tu, dar eu ma prindeam ca e teapa din momentul in care ti-a zis ca a facut afaceri cu Nytro . Quote
manxten Posted November 14, 2013 Author Report Posted November 14, 2013 e macar acum sa stie si ceilalti ca nu e decat o scarba // Toshib4Si mie mi s-a parut a fi teapa cand am vazut ca da 40 de euro/100 de conturi. Quote
EterNo Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Deja dupa nick trebuia sa-ti dai seama cu cine faci tranzactii... Quote
Nytro Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Eu nu fac afaceri cu nimeni, puteai sa ma intrebi daca am avut vreo treaba cu el.Asteptam si un raspuns din partea lui, poate are vreo scuza.PS: Acum am vazut:Total posts: 1Nu suntem nebuni cand cerem minim 50 de posturi pentru postat la Market.Nici nu ma obosesc sa ii dau ban pentru asta. Quote
djxpaul Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Da, scuz?.. Vrea bani pentru Aifon.A incercat ?i cu mine. Tot a?a, mi-a cerut câteva conturi pentru test. Quote
tpad Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 merita prinsi si batuti acesti copchii prosti Quote
alinh0 Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 merita prinsi si batuti acesti copchii prostieu tin si tu dai Quote
andrei98M Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 eu tin si tu dai Unde-s trei puterea creste! Quote
TheOne Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Copii fara viitor Data viitoare nu mai raspunde la PM-uri la useri cu putine post... Eu cel putin asa fac.. ma si uit ce posteaza si plm ... Quote
Intenso Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 (edited) Un ip, ceva ar fi folositor...Poate cine stie se gandeste cineva sa faca un gest de caritate si ii intinda putin oasele la "smecher".PS: Romanica este mica! Edited November 15, 2013 by Intenso Quote
Stealth2 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 (edited) Numele s?u este Andrei Belo, s-a n?cut în România ?i acum locuie?te în Anglia, Londra. Email-urile sale sunt firekode666@hotmail.com / firekode666@gmail.com. Cine ar vrea mai multe informa?ii despre el, e liber s? îi de-a un add pe FB: https://www.facebook.com/andrey.belo.52O mic? poz? cu el: Edited November 15, 2013 by Stealth2 Quote
vasile.dickulescu Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Nu stiu tu, dar eu ma prindeam ca e teapa din momentul in care ti-a zis ca a facut afaceri cu Nytro .daca nici "treaba" cu nytro nu mergea cred ca pana la urma ii zicea ca i-a vandut un iphone lui steve jobs si o licenta de windows lui bill gates Quote
EAdrian Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 O mic? poz? cu el: Uite ?i una mare: Quote
Brenin Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Conclusions : Tigan cibernetic, plecat in Britania, cu o curva dupa el, in speranta de a face cativa "pontzi" Quote
wildchild Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Dac? tot s-au mai mâncat ni?te kilobi?i pe hard, hai totu?i c? merit? atâta aten?ie cât s?-i dau un ban. Totu?i, uita?i-v? câte post-uri are ?i ce fel de om e dupa cum vorbe?te înainte s? bate?i palma. Sfat valabil ?i în via??, ca s? nu te arunci înainte ?i apoi s? dai cu capul. Quote