Silviu Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 @garry mai puneai 2 milioane ?i luai i5 Quote
GarryOne Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 @garry mai puneai 2 milioane ?i luai i5Posibil, dar nu cred ca avea nVidia de 2GB, asta m-a impresionat mai mult. Quote
TheTime Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Nividia 710m nu este o placa video pe care sa o poti lua in serios. Da, are 2gb memorie, dar asta nu schimba faptul ca e o placa entry level. Este cu vreo 10% mai rapida decat integratele de pe procesoarele Haswell. Are banda de doar 64 de biti, frecvente modeste, nu te va ajuta prea mult in jocuri.Pretul laptopului este bunicel, nu se simte ca ar fi avut reducere, dar este un pret bun. Insa placa video cred ca este cea mai slaba componenta din el.Placa video nu se judeca dupa memorie. Quote
GarryOne Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 (edited) Apropo, mi-am laut si acest telefon, dupa parerea mea, este un pret foarte bun la ce specificatii are.Utok 470q. Ecran 4.7 inch, Quad Core 1.2 GHz, 1 GB RAM, DUAL SIM... 800 RONSmartphone Utok Dual-Sim 470 Q Black - PC Garage Edited November 23, 2013 by GarryOne Quote
Iceman. Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Eu nu stiu ce sa spun despre ofertele astea unele chiar sunt exagerate. Vazuse-m mouse la 5 lei de la 30, care dimineata la 7 era stoc epuizat:) Eu cred ca este o smecherie mare in toata chestia asta ,spunand asta ma refer la resigilate sau date in garantie si inlocuite, nush ce sa zic. De ce nu sunt toate produsele la reducere si doar cateva alese. In fine e doar o parere... Quote
daatdraqq Posted November 22, 2013 Author Report Posted November 22, 2013 Apropo, mi-am laut si acest telefon, dupa parerea mea, este un pret foarte bun la ce specificatii are.Utok 470q. Ecran 4.7 inch, Quad Core 1.2 GHz, 1 GB RAM, DUAL SIM...Smartphone Utok Dual-Sim 470 Q Black - PC GarageProducatorul nu o sa-ti ofere actualizari si o sa-ti bagi unghia'n pula . Sunt bune chinezariile astea dar nu sunt seriosi cei care le vand . Daca scot o versiune noua a telefonului ,adio actualizari la cel vechi. Quote
GarryOne Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Producatorul nu o sa-ti ofere actualizari si o sa-ti bagi unghia'n pula . Sunt bune chinezariile astea dar nu sunt seriosi cei care le vand . Daca scot o versiune noua a telefonului ,adio actualizari la cel vechi.Probabil ca ai dreptate, dar oricum il root-ez si bag eu alte ROM-uri, eventual. Quote
AlMalalah Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Badea comenteaza buluceala de la bricolaje - Social - In gura presei cu Mircea BadeaSunt si eu curios, cand se deschide cate un magazin cum e ala din video si nici macar nu e blackfriday, la ce sau de ce se ingramadesc aia in halul ala ? Oare sunt platiti sa faca asa ? Quote
CrisTany Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Stie cineva de unde imi pot cumpara un Scaun de birou online ? sa fie o firma serioasa. Quote
alezu2000 Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Stie cineva de unde imi pot cumpara un Scaun de birou online ? sa fie o firma serioasa.Scaun directorial preturi, rezultate scaun directorial Quote
black_death_c4t Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Probabil ca ai dreptate, dar oricum il root-ez si bag eu alte ROM-uri, eventual.Sa nu vi la defcamp, arunca banii pe toate cacaturile care le gasesti pe net. Sa te vad eu ce suport gasesti tu pe xda pentru besina aia de telefon, si mai ales ce ROM uri o sa ai. Ah, si inca un pont, cu cat e numele mai unknown cu atat e mai putin probabil sa gasesti orice fel de problema ai intampina tu cand iti bagi nasul in el. Ma anunti cand il brickuiesti, poate jucam un airhokey cu el, eventual mi-l dai la schimb pe o bere cu lamaie. Quote