Jump to content
ghosthck11

Prezentare GHOSTHCK

Recommended Posts

Posted

Buna RST m-am hotarat sa activez si eu pe acest forum deoarece am auzit multe despre el (bune) , si totusi m-am hotarat de ce sa nu intru pe acest forum? Si desigur raspunsul a fost unul pozitiv deoareec este cel mai mare forum de hacking din Romania , si cel mai activ :)... Ok , gata cu fotosinteza sa trecem la prezentare.

Ma numesc Andrei Aurelian (GhostHCK sau Drew cum preferati) , GhostHck11 vine de la GHOST (engleza -> Fantoma) , Hck(Hack , Hacking , Hacker ...) 11 (Jucatorul meu preferat de fotbal Neymar da Silva Junior) , am varsta de 15 ani (micut) , imi place fotbalul , sunt zodia leu , locuiesc in judetul Bistrita , ma descurc in hacking la domeniile : hydra(spargere conturi ftp) , sqlmap (accesare vulnerabilitati) , XSS(invat) , C++(in lucru) , scripting(creez diverse scripturi, logic in acest domeniu cuprinde HTML si altele), Spreader Stealer si altele.

Va multumesc daca ati citit totul si totusi sper sa am un inceput bun , pentru ca restu o sa iasa de la sine ... :)

Posted

ce plm e rsp?

Faptul c? are V.I.P pe RSP m? face s?-l Salut.Daca ar fi s?-l luam dupa scris e un semi-analfabet,?i eu am 15 ani dar ?tiu Limba Român? din punct gramatical...

//Welcome to Romanian Security Team :).

Posted
=))) Si mie mi se pare prea multe informatii :)) , daca va mai spun si scoala e gata , maine va vad cu pistoalele si masinile la scoala , sau culmea nu mai gasesc scoala =)) Chestia aia cu semi-analfabet :-? nu scriu perfect gramatical am dreptul sa gresesc dar totusi conteaza sa intelegi ce am scris , ce explic nu cum am scris... Si sunt VIP pe RSP(un forum de hacking din Romania , nu e reclama) , am loat gradul acela fara sa-i cer Administratorui grad sau alte ceva , puteam sa am si moderator nu am dorit , prea multa putere in mana unui "copil" ...
Posted
=))) Si mie mi se pare prea multe informatii :)) , daca va mai spun si scoala e gata , maine va vad cu pistoalele si masinile la scoala , sau culmea nu mai gasesc scoala =)) Chestia aia cu semi-analfabet :-? nu scriu perfect gramatical am dreptul sa gresesc dar totusi conteaza sa intelegi ce am scris , ce explic nu cum am scris... Si sunt VIP pe RSP(un forum de hacking din Romania , nu e reclama) , am loat gradul acela fara sa-i cer Administratorui grad sau alte ceva , puteam sa am si moderator nu am dorit , prea multa putere in mana unui "copil" ...

Auzi acolo hacking.. https://rstforums.com/forum/78476-dump-rsproject-conturi.rst#post504473