Acidripp Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Eu zic sa faceti inca un canal pe chatul RST cu trivia, ca e plictiseala maxima cateodata, si ar fi misto sa puneti numai intrebari din it, ce ziceti ?Daca adun 50 de like-uri, faceti asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Eu sunt de acord, RSTrivia.O mica sugestie, scoateti-l pe Kabron din staff.Limita lui de pupat in cur e prea mare ca sa fie scos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabron Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Eu sunt de acord, RSTrivia.O mica "observatie", Kabron nu merita sa fie moderator.(18:04:09) askwrite: kartoane, stii ce cadou ti-a facut zatarra?(18:04:26) askwrite: http://sugepula.com/ + http://karton.sugepula.com/(18:05:31) askwrite: http://kabron.sugepula.com/ 3. Moderatorii/Adminii chatului nu sunt pusi de pomana, de aici rezulta ca orice atac, direct sau indirect asupra lor duce la sanctionare bine, pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Limita lui de pupat in cur e prea mare ca sa fie scos.A mai fost scos din staff o perioada si toti adminii au simtit lipsa buzelor moi ale lui Kabron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabron Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Asa, care-i faza?Ti-am aratat ce "cadou" ti-a facut zatarra, ce-am facut gresit in asta?Nu cred ca e motiv de ban.Eu zic sa ramaneti ON-TOPIC, exista zona de reclamatii daca sunt probleme, nu are rost sa ii stricam omului topicul.P.S 1. Ac?iuni pentru care ve?i primi avertisment sau chiar ban: offtopic, post dublu(ave?i buton de editare), post inutil, redeschidere topic, insultare membru(atac la persoan?), nume topic inadecvat, informa?ie deja postat?, limbaj inadecvat(IRC style - sh, tz, CAPS, în culori sau agramat total), avatare mari sau care întrec bunul sim?, semn?turi penibile, linkuri cu referrer, imagini dinamice în semn?tur?.Poate avem si moderatori pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharku Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 (edited) Ce titlu nesuferit de c.a.n.c.a.n ai bagat. Nu mi place idea, suntem gradinita sau o comunitate serioasa? Daca sensul vietii tale iti surade pentru trivia fa ti un script, urcal online si adunai pe toti acolo. Edited January 2, 2014 by sharku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Ce titlu nesuferit de c.a.n.c.a.n ai bagat. Nu mi place ideea, suntem gradinita sau o comunitate serioasa? Daca sensul vietii tale iti surade pentru trivia fa ti un script, urcal online si adunai pe toti acolo.Ai intrat vreodata pe chat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharku Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Am intrat. Cand ma plictisesc mai invat ceva programare nu astept trivia sa mi traiesc viata pe chat. Te plictisesti, cauta si fa ceva util. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BkDService Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 (edited) So....whats the "SUPER mega ultra-sugestie" ? Edited January 2, 2014 by BkDService Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 este o ideea interesanta.pe baza intrebarilor puse mai invatam cate ceva nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted January 2, 2014 Author Report Share Posted January 2, 2014 Am intrat. Cand ma plictisesc mai invat ceva programare nu astept trivia sa mi traiesc viata pe chat. Te plictisesti, cauta si fa ceva util.uite sharku, ti-a raspuns Renegade, ca idee nu te obliga nimeni sa joci trivia, am mentionat sa fie un canal separat, nu vad de ce te deranjeaza aceasta sugestieeste o ideea interesanta.pe baza intrebarilor puse mai invatam cate ceva nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Limita lui de pupat in cur e prea mare ca sa fie scos.That's what i'm talking about Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 (edited) Am intrat. Cand ma plictisesc mai invat ceva programare nu astept trivia sa mi traiesc viata pe chat. Te plictisesti, cauta si fa ceva util.nu inteleg un lucru si nici nu cred ca il voi intelege vreodata.de fiecare data cand cineva propune ceva trebuie sa vina altcineva cu astfel de observatii (care in majoritatea cazurilor degenereaza) in loc sa stea in banca sa.daca vrei sa-ti exprimi o parere atunci fa-o doar pentru tine.NO OFFENCE Edited January 2, 2014 by Renegade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 uite sharku, ti-a raspuns Renegade, ca idee nu te obliga nimeni sa joci trivia, am mentionat sa fie un canal separat, nu vad de ce te deranjeaza aceasta sugestieAi uitat ca mereu trebuie sa intervina cate un destept de asta pe care-l deranjeaza orice?Dar el nu intelege ca o sa-i apara doar un groupbox acolo si nimic mai mult de atat, dar romanul tot roman ramane.@on, Pro, de ce nu?Trebuie sa ai probleme mintale sa fii atat de negativist pentru orice care nici macar nu te incurca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cifre Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Înc? 35 likeuri ?i se aplic?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Pai daca va pun eu intrebari, va deturnez chat-ul cu totul. Am mai incercat si s-a facut liniste. Sa spuna Usr6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescent Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Dar sa fie in concordanta cu "tema" RST, nu toate panaramele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Dick la asta 50 de like-uri da ce dracu esti pe ask.fm sau pe facebook?Eu sunt de acord cu ideea,e foarte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted January 3, 2014 Author Report Share Posted January 3, 2014 Daca esti de acord, de ce nu dai like? Hai ma cu like-urile !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoEx Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Si eu sunt de acord cu conditia ca intrebarile sa fie pe tema forumului de IT si nu de cunostinte generale worldwide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted January 3, 2014 Author Report Share Posted January 3, 2014 Si eu sunt de acord cu conditia ca intrebarile sa fie pe tema forumului de IT si nu de cunostinte generale worldwide.asta e si ideea Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLKoldSUN Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Degeaba spuneti, ca nu se respecta nimic. Astazi intrasem asa de forma pe chat si deja am fost luat la misto pe baza unui reply dat unui utilizator. Chatul nu face decat sa deschida conflicte, dar am fost aje dAjtept ca l-am lasat pA fraier sa se destrabaleze alaturi de ai sai hecAri.Inchideti ca este mai bine! ie plin de shitty leimars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharku Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Vad ca se incing spiritele aici. Eu unul nu sunt de acord, e opinia mea. Am dreptul la libera exprimare. Voi daca sunteti de acord nu trebuie sa-mi veniti mie cu x motive sa-mi demonstrati ceva. Fiecare cu parerea lui nu sa dati cu presupusu la parerile altora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresky Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 suna bine, dar nu doar din IT Link to comment Share on other sites More sharing options...