Silviu Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Ma plictiseam si vazand ca torentele sunt la Freeleech, am decis sa fac un mic script prin care puteti cauta si descarca de acolo ce aveti nevoie. Folositi-l cu chibzuinta si stati la seed!RSTForums Docspedia Downloader Quote
1337 Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Ma plictiseam si vazand ca torentele sunt la Freeleech, am decis sa fac un mic script prin care puteti cauta si descarca de acolo ce aveti nevoie. Folositi-l cu chibzuinta si stati la seed!RSTForums Docspedia DownloaderNu o sa le poata lua toti pentru ca e chestia aia cu IP-Change detected.Ti-ai lasat passkey-ul, oricine poate sa faca HIT and RUN de pe passkey-ul tau, sincer, nu cred ca e o idee buna.Totusi iti multumesc pentru initiativa si scuze daca le-am dat altora idei. Quote
Silviu Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 Nu o sa le poata lua toti pentru ca e chestia aia cu IP-Change detected.Ti-ai lasat passkey-ul, oricine poate sa faca HIT and RUN de pe passkey-ul tau, sincer, nu cred ca e o idee buna.Totusi iti multumesc pentru initiativa si scuze daca le-am dat altora idei.Stai linistit, dupa ce or sa opreasca Freeleech-ul o sa dau passkey reset. Quote
Netscape Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 E free sign-up pe Docspedia, nu vad rostul. Quote
Silviu Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 E free sign-up pe Docspedia, nu vad rostul.Nu am observat, oricum poate ii e de folos cuiva. Quote
Aripipevant Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 E free sign-up pe Docspedia, nu vad rostul.Nu-?i are rostul r?spunsul t?u aici. Consider c? munca trebuie apreciat? ?i oarecum îi poate fi de folos multora. Quote